Futbols

"Udinese" otrajā puslaikā atspēlē divu vārtu deificītu un izcīna uzvaru, kļūstot par A sērijas līdervienību

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Par Itālijas A sērijas futbola čempionāta līdervienību pēc ceturtās spēļu kārtas kļuvusi "Udinese", kas pirmdien spēja atspēlēt divu vārtu deficītu un viesos pieveikt "Parma" komandu.

"Udinese" otrajā puslaikā atspēlē divu vārtu deifi...

Udīnes vienība pēc pirmā puslaika atradās iedzinējos ar 0:2, tomēr otrajā puslaikā guva trīs vārtus un triumfēja ar 3:2 (0:2), kļūstot par A sērijas līderi.

Jau mača otrajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Enriko del Prato, bet 43.minūtē Anžs-Joans Bonī panāca 2:0 "Parma" labā.

foto: EPA/Scanpix
"Udinese" futbolisti priecājas par gūtajiem vārtiem.
"Udinese" futbolisti priecājas par gūtajiem vārtiem.

Otrā puslaika ceturtajā minūtē LOrenco Luka panāca 1:2, bet mača 68.minūtē Floriāns Tovēns rezultātu izlīdzināja. Vēl pēc piecām minūtēm mājinieki palika mazākumā, otro dzelteno kartīti nopelnot Mandelam Keitā. "Udinese" spēja vairākumu realizēt un mača 77.minūtē Tovēns guva uzvaras vārtus.

Citā A sērijas mačā Romas "Lazio" savā laukumā ar 2:1 (2:1) pārspēja "Verona" vienību.

Visi vārti tika gūti jau spēles pirmajās 20 minūtēs - piektajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Bulaje Diā, divas minūtes vēlāk 1:1 panāca Kaspers Tengsteds, bet uzvaras vārti 20.minūtē Valentīna Kasteljanosa kontā.

Pēc četrām kārtām A sērijas līderei "Udinese" ir desmit punkti, par punktu atpaliek "Napoli", aiz kuras ar astoņiem punktiem seko Milānas "Inter", Turīnas "Juventus" un "Torino", bet labāko sešinieku ar septiņiem punktiem noslēdz "Lazio".