"Tā bija dīvaina spēle. Piedodiet, man nebija citas iespējas," tenisa zvaigzne spēles laukumā piedzīvo vairākus misēkļus
foto: EPA/Scanpix
Čehijas tenisa zvaigzne Karolīna Muhova.
Sporta zvaigznes

"Tā bija dīvaina spēle. Piedodiet, man nebija citas iespējas," tenisa zvaigzne spēles laukumā piedzīvo vairākus misēkļus

Sporta nodaļa

Jauns.lv

ASV atklātajā tenisa čempionātā noskaidrojusies trešā sieviešu vienspēļu pusfināliste. Tā ir Čehijas tenisa zvaigzne Karolīna Muhova (WTA 52.).

"Tā bija dīvaina spēle. Piedodiet, man nebija cita...

Muhovai, kura pērn spēlēja arī "US Open" pusfinālā, turnīrs šogad bija tikai sestais pēc nopietnas plaukstas locītavas traumas. Traumu viņa guva pagājušā gada ASV atklātajā čempionātā, kur viņa pusfinālā zaudēja toreizējai čempionei Koko Gaufai.

Muhova, kura profesionālajā sportā atgriezās tikai jūnijā, ceturtdaļfinālā acīmredzami pārspēja brazīlieti Beatrisu Hadada (WTA 21.). Čehietes uzvaras rezultāts bija 6:1, 6:4, bet mačs ilga tikai 85 minūtes.

Pie tam Muhova spēles laikā nejutās īpaši komfortabli. Otrajā setā viņai bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, un vienreiz mača laikā nācās aiziet uz tualeti. Tas Čehijas sportistei radīja nelielu apjukumu.

"Tā bija dīvaina spēle. Mani uztrauca dažas nenozīmīgas problēmas, par kurām es negribētu dalīties, ja jūs to saprotat. Piedodiet, ja kādu tas satrauca, bet man vienkārši vajadzēja aizskriet līdz tualetei un atpakaļ. Man nebija citas iespējas," intervijā pēc mača sacīja Muhova.

28 gadus vecā čehu tenisiste Karolīna Muhova savu pirmo WTA titulu izcīnīja 2019. gada septembrī, uzvarot "Korea Open" turnīrā Seulā. 2021. gada Austrālijas atklātajā čempionātā pirmo reizi sasniedza "Grand Slam" turnīra pusfinālu, ceturtdaļfinālā pieveicot ranga līderi Ešliju Bārtiju.