Pasaules slavenākā breika dejotāja Raygun atklāj, cik daudz redzējusi no viņas globālās izsmiešanas; atvainojas breika kopienai
foto: AFP/Scanpix
Reičela Guna pēc Parīzes olimpiskajām spēlēm noteikti kļuva par pasaulē visplašāk apspriesto breika dejotāju.
Sporta zvaigznes
2024. gada 4. septembrī, 16:15

Pasaules slavenākā breika dejotāja Raygun atklāj, cik daudz redzējusi no viņas globālās izsmiešanas; atvainojas breika kopienai

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Austrāliešu olimpiskā breika dejotāja Reičela Guna (ar iesauku Raygun) beidzot ir izteikusies par virālo skeču, kurā viņa tika izsmieta Džimija Falona šovā.

Pasaules slavenākā breika dejotāja Raygun atklāj, ...

Raygun šovasar kļuva par vienu no Parīzes olimpisko spēļu apspriestākajiem dalībniekiem, jo gan viņas stils, gan breika dejas iemaņas izraisīja ļoti plašu rezonansi.

Dažas dienas pēc viņas izstāšanās no olimpiskajām spēlēm amerikāņu sarunu šova vadītājs Fallons kopā ar komiķi Reičelu Draču šova atklāšanas monologā izsmēja 35 gadus veco sievieti. Tagad Raygun beidzot atklāti komentēju par skeču un to, kā tas viņai ir licis justies.

Runājot par Falona skeču Austrālijas sarunu šovā “The Project”, Reičela Guna sacīja: “Es nezinu, vai man viņu apskaut vai kliegt virsū! Jo, godīgi, kādu milzīgu platformu viņš man galu galā iedeva! Patiesībā es neesmu redzējusi šo skeču, jo nedomāju, ka esmu tādā stāvoklī, lai to skatītos, bet kaut kad es to noskatīšos. Un, ziniet, dažādi cilvēki man to ir paskaidrojuši un snieguši dažādus viedokļus par to,” skaidro sportiste.

“Bet... es joprojām esmu procesā, lai spētu aprakstīt, kā es jūtos attiecībā uz visu šo, jo man tas šķiet kā ļoti dīvains sapnis, kas man ir bijis un no kura es kuru katru brīdī pamostos. Piemēram, kas tagad ir dzīve?!”

Raygun atklājusi, ka pēc mediju reakcijas uz viņas uzstāšanos olimpiskajās spēlēs viņa saņēmusi atbalstu garīgās veselības jomā, un atklāj, ka atteikusies no vairākiem televīzijas piedāvājumiem, jo vēlas paiet malā no milzu uzmanības.

Tā kā viņa vēlas distancēties no olimpisko spēļu notikumiem, viņa atzina, ka vēl nav noskatījusies nevienu videoierakstu no Parīzē notikušajām spēlēm. “Es vēl neesmu tos noskatījusies. Taču tas man nav nekas neparasts. Es neesmu ieradusi skatīties savas deju cīņas. “Paies vēl kāds laiks. Pagaidām esmu redzējusi mazus izgriezumus, bet, jā, galu galā es tos noskatīšos.

Tāpat sarunu šovā Reičela atklāj, ka tuvākajā laikā neplāno piedalīties sacensībās, jo nevēlas būt uzmanības centrā, lai gan šādu pieredzi kopumā viņa nosaukusi par jauku.

“Ir patiešām skumji dzirdēt šo kritiku, un man ir ļoti žēl, kādu pretreakciju kopiena manis dēļ ir izjutusi ,” sacīja Reičela. “Bet es nevaru kontrolēt cilvēku reakciju.”

Protams, daudzi ātri vien sāka kritizēt šo priekšnesumu... un vispārējais vēstījums bija tāds, ka Raygun vienpersoniski ir atgriezusu šo sporta veidu gadu desmitiem atpakaļ. Viņa skaidroja, ka austrālieši, sacenšoties starptautiskā līmenī nav konkurētspējīga “Diemžēl mums Austrālijā ir vajadzīgi papildu resursi, lai mums būtu iespēja kļūt par pasaules čempioniem,” viņa piebilda. “Vēsturiski diemžēl mums nav bijuši labākie panākumi pasaules čempionātos, tāpēc es nedomāju, ka tas ir tikai manā vainas dēļ.”

Runājot par visām sazvērestībām, kas saistītas ar to, kā viņa vispār nokļuva olimpiskajās spēlēs, Raygun pauž, ka viņa godīgi nopelnījusi savu vietu.