Basketbola klubam "Ventspils" pievienojies rumāņu uzbrucējs Miseailo
foto: Ekrānšāviņš
22 gadus vecais spēlētājs pagājušajā sezonā "Voluntari" rindās Rumānijas čempionātā laukumā devās desmit mačos.
Basketbols
2024. gada 22. augustā, 10:32

Basketbola klubam "Ventspils" pievienojies rumāņu uzbrucējs Miseailo

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Moldovā dzimušais Mihails Miseailo tiks īrēts no Latvijas speciālista Ainara Bagatska trenētās Rumānijas vienības "Voluntari".

Basketbola klubam "Ventspils" pievienojies rumāņu ...

22 gadus vecais spēlētājs pagājušajā sezonā "Voluntari" rindās Rumānijas čempionātā laukumā devās desmit mačos, vidēji nepilnās četrās minūtēs izceļoties ar 0,6 punktiem, 0,7 izcīnītām bumbām zem groziem un 0,4 rezultatīvām piespēlēm. Kā atklāj "Ventspils" ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics, jaunais spēlētājs klubā ieradās atrādīties vasarā un tika pieņemts lēmums par sadarbību. "Pirmais rumānis "Ventspils" vēsturē," par Miseailo norādija Pleinics "Plānojam viņa milzīgo basketbola mīlestību un potenciālu izmantot 3./4.numura pozīcijā."

Jau ziņots, ka otrdien ventspilnieku rindas papildināja ASV spēlētājs Lamars Normans jaunākais, bet gaidāmajā sezonā  kluba rindās spēlēs arī Artūrs Ausējs, Ronalds Zaķis, Edvards Mežulis, Renārs Birkāns, Rūdis Donis, Valters Vēveris un Janis Censonis. Pagājušajā sezonā "Ventspils" apvienotajā Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) nepārvarēja ceturtdaļfinālu, bet Latvijas Basketbola līgā (LBL) izcīnīja bronzas godalgas.