Ss.lv jau tirgo olimpiešiem speciāli domāto telefonu
foto: AFP/Scanpix
"Samsung Galaxy Z FLip6 Olympic Edition" telefoni ir pieejami tikai Parīzes olimpisko un paralimpisko spēļu dalībniekiem.
Sporta zvaigznes

Ss.lv jau tirgo olimpiešiem speciāli domāto telefonu

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Viens no olimpisko spēļu sponsoriem pēdējos gados bijis dienvidkorejiešu tehnoloģiju gigants “Samsung”, kas ik spēles to dalībniekiem dāvina īpašus olimpiešu telefonus. Kāds no Latvijas pārstāvjiem jau izvēlējies no tā atbrīvoties.

Ss.lv jau tirgo olimpiešiem speciāli domāto telefo...

Kā pamanījuši vairāk sociālo tīklu lietotāji, Latvijas vadošajā interneta iepirkšanās platformā jau no 7. augusta pieejams “Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic edition” viedtālrunis turklāt neatvērtā veidā. Tirgotājs neslēpj, ka telefons ir no Parīzes olimpiskajām spēlēm, un to iespējams iegādāties par 1400 eiro.

Kad portāls Jauns.lv vēlējās interesēties par telefona iegādes iespējām, sludinājums no Ss.lv jau bija pazudis. Jādomā, ka kāds sporta draugs ticis pie vērtīgas un ikdienā noderīgas olimpiskās relikvijas.

Parīzes olimpisko un paralimpisko spēļu vajazībām “Samsung” radījis ap 17 000 ekskluzīvu telefonu, kas, ierodoties olimpiskajā ciematā pasniedza sportistiem. Arī citās valstīs pirmie telefonu eksemplāri jau parādījušies internetā un nopērkami par dažādām summām. Kā vēsta izdevums “The Verge” vietnē “Ebay” daži par olimpisko suvenīru vēlas nopelnīt par 10 000 ASV dolāru (aptuveni 9140 eiro).