Sporta zvaigznes

FOTO, VIDEO: ar skūpstiem un ziediem mājās tiek sagaidīti Latvijas olimpieši

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Otrdien, 6. augustā, ar skūpstiem un ziediem starptautiskajā lidostā "Rīga" tika sagaidīti Latvijas olimpieši, kuru starti Parīzes olimpiskajās spēlēs jau ir noslēgušies.

FOTO, VIDEO: ar skūpstiem un ziediem mājās tiek sa...

Lai gan olimpiskās spēles Parīzē vēl aizvien turpinās, mūsējie pamazām atgriežās mājās. Šodien, 6. augustā, starptautiskajā lidostā "Rīga" tika sagaidīta Latvijas riteņbraucēja Veronika Monika Stūriška, vieglatlēti Agate Caune un Valters Kreišs un viņu treneri Raitis Ravinskis un Mareks Ārents, riteņbraucējs Toms Skujiņš un treneris Toms Flaksis, kā arī 3x3 olimpiskie čempioni Agnis Čavars un Edgars Krūmiņš un 3×3 basketbola koordinators Kristaps Gotfrīds.

"Tagad mēs ar tēti varēsim spēlēties," apskaujot tēti, vēstīja Agņa Čavara mazais dēliņš. Savukārt, olimpiešus lidostā ar ziediem un skūpstiem lidostā sveica sanākušie tuvinieki un sportistu atbalstītāji.

Olimpiešu sagaidīšana lidostā "Rīga"

Pēc startiem Parīzes olimpiskajās spēlēs mājās tiek sagaidīti Latvijas olimpieši.

Jau ziņots, ka Toms Skujiņš Parīzes olimpisko spēļu grupas braucienā izcīnīja augsto piekto vietu, bet par uzvarētāju kļuva beļģis Remko Evenepūls. Latvijas riteņbraucēja Veronika Monika Stūriška sacensības beidza 20. vietā. Olimpiādes debitants Valters Kreišs kārtslēkšanā izcīnīja 12. vietu, bet Agate Caune Parīzes olimpisko spēļu 5000 metru skrējiena pusfinālā distanci veica 15 minūtēs un 38,19 sekundēs un finišēja 16., neiekļūstot finālā.

Tomēr visi Latvijas pārstāvji sacensības Parīzes olimpiskajās spēlēs nav noslēguši. Trešdien, 7. augustā, uz starta izies Latvijas šķēpmetējas Līna Mūze-Sirmā un Anete Sietiņa, kas aizvadīs kvalifikācijas sacensības, bet ceturtdaļfinālu aizvadīs mūsu pludmales volejbolistes Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova.