VIDEO: "Šis bija labākais pēcspēles moments!" Iedzīvotājus līdz sirds dziļumiem aizkustina Mieža uzmundrinājums Lācim pēcspēles intervijā
foto: Ekrānšāviņš
Nauris Miezis atzīst, ka pēc spēles vissmagāk bija redzēt komandas biedru sejas.
Basketbols
2024. gada 6. augustā, 12:55

VIDEO: "Šis bija labākais pēcspēles moments!" Iedzīvotājus līdz sirds dziļumiem aizkustina Mieža uzmundrinājums Lācim pēcspēles intervijā

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Lai gan Latvijas 3x3 basketbola izlasei olimpiskā medaļa šoreiz gāja secen, plašu ļaužu ievērību guvis kāds aizkustinošs video, kurā Nauris Miezis uzmundrina savu komandas biedru Franci Lāci.

VIDEO: "Šis bija labākais pēcspēles moments!" Iedz...

Pēc zaudētās bronzas mača olimpiskajās spēlēs Nauris Miezis atzina, ka " zaudējums bijis sāpīgs, un šī nebija viņu diena", tomēr sportists medijiem atklāja, ka "vissāpīgākais bija redzēt komandas biedru sejas". "Viņi pārdzīvo un ir nelaimīgi," pēc zaudējuma Lietuvas izlasei atzina sportists. 

Tādēļ jo sevišķi aizkustinošs šķiet kāds video, kas mikroblogošanas vietnē "X" ne vienu vien nav atstājis vienaldzīgu. Pēcspēles intervijā mūsu basketbolisti nespēja slēpt sarūgtinājumu par zaudēto bronzu, tomēr šķietami vissmagāk zaudējumu uztvēra Francis Lācis, kurš ar nodurtu skatienu lūkojās zemē un nebija spējīgs atbildēt uz žurnālistu jautājumiem. Video manāms, ka Miezis pietuvojas komandas biedram un piepaceļ uz augšu viņa zodu, šķietami aicinot viņu nekaunēties par sasniegto. 

"Mēs parādījām, ka esam šeit labākā komanda. Tāds nu ir turnīra formāts. Domāju, ka beigās tā arī paliks, ka mūsu bilance 7-2 būs labākā visā turnīrā, bet diemžēl esam bez medaļām. Tādēļ nē, džeki pilnīgi noteikti atstāja laukumā visu, gandarījums par viņu sniegumu, bija fantastiskas sajūtas spēlēt ar viņiem kopā. Diemžēl iznākums ir tāds, kāds ir. Tāds nu ir sports," Sportacentram atklāja Miezis.

"Šis bija labākais pēcspēles moments," par aizkustinošo video mikroblogošanas vietnē vēsta kāda iedzīvotāja. Arī citi velta mūsu sportistiem atzinīgus vārdus norādot, ka "par spīti visam, mūsējie tik un tā ir labākie". Tāpat cieņu mūsu sportistiem izrādījuši lietuvieši, kas "pateicas Latvijas izlasei par spēcīgu cīņu un novēl savai brāļu tautai izturību".

Jau ziņots, ka Latvijas 3x3 basketbola izlasei ar Nauri Miezi, Kārli Lasmani, Franci Lāci un Zigmāru Raimo sastāvā 5. augusts beidzās nelabvēlīgi. Lai gan pirms pusfināla Latvijas izlase bija līdere dažādos statistikas rādītājos kā, piemēram,  labāko metienu precizitāti no divu punktu zonas, viena punkta vērtībā esošo metienu precizitātē un soda metienu mešanā grozā, pusfinālā mūsu komanda piedzīvoja zaudējumu pret Francijas valstsvienību, bet cīņā par trešo vietu - mūsējie piekāpās lietuviešiem.