Simona Bailsa atklāj, kāpēc vairāk neveiks botoksa injekcijas
foto: ZUMAPRESS.com
Amerikas Savienoto Valstu sportiste Simona Bailsa skatās mākslas vingrošanas finālu Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Sporta zvaigznes

Simona Bailsa atklāj, kāpēc vairāk neveiks botoksa injekcijas

Sporta nodaļa

jauns.lv/today

Amerikāņu vingrošanas zvaigzne, trīskārtējā Parīzes un septiņkārtējā kopumā olimpiskā čempione Simona Bailsa dalījusies pieredzē par vienu skaistumkopšanas procedūru, kuru viņa vairs nevēlas atkārtot.

Simona Bailsa atklāj, kāpēc vairāk neveiks botoksa...

Bailsa savā "TikTok" kontā publicējusi video, kurā parādīja, kā gatavojās pirms sacensībām mākslas vingrošanā. Uzklājot grimu, Bailsa pastāstīja par saviem pārdzīvojumiem, atklāja, ka apsver domu uztaisīt tetovējumu pēc olimpiskajām spēlēm, kā arī padalījās ar nepatīkamo pieredzei ar botoksu.

"Martā, savā 27. dzimšanas dienā es izmēģināju botoksu, tā saukto “baby Botox," viņa teica, norādot, ka injicēja to T zonā. "Man nepatika kā tas izskatījās.”

@simonebilesowens get ready with meeee for all around finals @ the olympics 😱🥹 #olympics #gymnastics #usa #paris ♬ original sound - Simone Biles

Tā sauktais "baby Botox" ir preventīva procedūra jaunākiem pacientiem, lai novērstu grumbu veidošanos, izmantojot mazāku produkta daudzumu nekā parastās botoksa procedūras. Bailsa teica, ka pēc botoksa injekcijas viņai viena uzacs nekontrolējami sāka pati no sevis pacelties.

"Treniņa laikā viena uzacs lēnām pati no sevis pacēlās. Pēc 20 sekundēm viņa nolaidās lejā, bet pēc kāda laika tas atkal atkārtojās,” teica savā video Bailsa, piebilstot, ka viņas seja kopš tā laika ir atgriezusies normālā stāvoklī. Atlēte uzsvēra, ka pēc šādas pieredzes izlēmusi, ka nekad vairāk neveiks botoksa injekcijas.