Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Muzeti laupa Zverevam iespēju izcīnīt otro olimpisko zeltu
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Itālijas tenisists Lorenco Muzeti.
Citi sporta veidi

Muzeti laupa Zverevam iespēju izcīnīt otro olimpisko zeltu

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Itālijas tenisists Lorenco Muzeti ceturtdien Parīzes olimpisko spēļu turnīra ceturtdaļfinālā uzvarēja Tokijas zelta medaļnieku Aleksandru Zverevu no Vācijas.

Muzeti laupa Zverevam iespēju izcīnīt otro olimpis...

ATP ranga 16. numurs Muzeti planētas ceturto raketi Zverevu uzvarēja ar rezultātu 7-5, 7-5.

Zverevs šovasar šajos pašos kortos sasniedza Francijas atklātā čempionāta finālu, kurā zaudēja spānim Karlosam Alkarasam. Zverevam ir pirmā tipa diabēts un tas viņam radot problēmas karstos laikapstākļos, kādi šobrīd ir Parīzē.

Pusfinālu ceturtdien sasniedza arī ranga trešais numurs Alkarass, kurš ar 6-3, 7-6 (7:9) pārspēja amerikāni Tomiju Polu.

Alkarasa pretinieks pusfinālā būs Kanādas tenisists Felikss Ožjē-Aliasims (ATP 19.), kurš ceturtdien ar 6-4, 6-7 (8:10), 6-3 pieveica Norvēģijas tenisistu Kasperu Rūdu (ATP 9.)

Ceturtdien tika noskaidrots arī Muzeti pretinieks. Par to kļuva pasaules ranga otrā rakete serbs Novāks Džokovičs, kurš ar 6-3, 7-6 (7:3) pieveica grieķi Stefanu Cicipu (ATP 11.).

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11. augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.