Miermīlīgi noskaņotie poļu futbola fani Rīgā lietojuši narkotikas; policija komentē, vai bijuši vēl kādi pārkāpumi
foto: Mārtiņš Ziders/Jauns.lv
Vroclavas futbola fani Rīgā uzvedās kopumā mierīgi.
Futbols
2024. gada 25. jūlijā, 14:21

Miermīlīgi noskaņotie poļu futbola fani Rīgā lietojuši narkotikas; policija komentē, vai bijuši vēl kādi pārkāpumi

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijā trešdien Polijas futbola līdzjutēji kopumā uzvedušies kārtīgi, taču konstatēti vairāki pārkāpumi, tostarp, sabiedriskās kārtības traucēšana un narkotiku lietošana, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Miermīlīgi noskaņotie poļu futbola fani Rīgā lieto...

Vienā gadījumā tika konstatēts sabiedriskās kārtības traucēšanas fakts, par ko policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesu. Vēl dažos gadījumos policija saņēma informāciju par iespējamu sabiedriskās kārtības traucēšanu no poļu fanu puses, bet informācija neapstiprinājās.

Rīgā ieradušies vairāki simti Vroclavas komandas līdzjutēju.

Vroclavas "Šlask" līdzjutēji devušies fanu gājienā Rīgas ielās

Polijas futbola kluba Vroclavas "Šlask" līdzjutēji trešdien pirms UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas mača ar "Riga" komandu devās fanu ...

Tāpat Valsts policija kopā ar Valsts robežsardzi veica poļu futbola fanu kontroli robežkontroles punktā, kur policija konstatēja vairākus pārkāpumus, kas saistīti ar narkotisko vielu lietošanu un glabāšanu, norādīja policijā.

Uz spēli bija ieradies kupls skaits poļu līdzjutēju. Kā novēroja portāls Jauns.lv līdzjutēji uzvedušies salīdzinoši mierīgi, un konfliktu apzināti nemeklēja arī pēc viņu atbalstītās komandas zaudējuma.