Morozs pirms Čempionu līgas kvalifikācijas uzskata, ka galvenais būs spēja adaptēties
foto: Zane Bitere/LETA
Futbola kluba RFS galvenais treneris Viktors Morozs.
Futbols
2024. gada 9. jūlijā, 15:17

Morozs pirms Čempionu līgas kvalifikācijas uzskata, ka galvenais būs spēja adaptēties

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas čempiones futbolā RFS galvenais treneris Viktors Morozs otrdien preses konferencē norādīja, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pretinieks Ziemeļīrijas labākā komanda "Larne" ir nopietns pretinieks, kurš zina, kā sasniegt vēlamo rezultātu.

Morozs pirms Čempionu līgas kvalifikācijas uzskata...

Jau ziņots, ka RFS maču pirmo maču ar Ziemeļīrijasčempioni "Larne" aizvadīs trešdien savā laukumā, bet atbildes spēle pēc nedēļas notiks viesos. Uzvarētāji divu spēļu summa iekļūs kvalifikācijas otrajā kārtā, bet zaudētāji nonāks UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā čempionu zarā.

UEFA kvalifikācijas pirmās kārtas spēle rīt plkst.20 notiks "LNK Sporta parkā" un tiešraidē to būs iespējams vērot TV4 kanālā.

"Kā vienmēr ļoti nopietni gatavojāmies spēlei. Pētījām pretinieku, zinām viņu stiprās un vājās puses. Nopietns pretinieks, kas Eirokausos vienmēr spēlē labu futbolu un arī rezultāti ir iepriekšējos gados bija labi," preses konferencē sacīja Morozs. "Šī komanda ir ļoti pieredzējusi un ar tādiem spēlētājiem, kuri zina un saprot, kā sasniegt rezultātu. Viņi spēlē britu futbolu, it īpaši uzbrukumā. Tur ir divi aktīvi uzbrucēji, kuri iepriekš iesituši ļoti daudz vārtus."

Kā norādīja treneris, galvenais būšot tas, kā komanda spēs adaptēties pretinieku stilam un būs jāparā "savs futbols".

"Larne" ir pēdējo divu gadu Ziemeļīrijas čempione.

Pagājušajā sezonā RFS startēja UEFA Konferences līgā, kur pirmajā kvalifikācijas kārta divu spēļu summā ar 5:1 (4:1 un 1:0) pieveica "Makedonija" komandu no Ziemeļmaķedonijas, bet otrajā kārtā ar 1:4 (0:2 un 1:2) zaudēja "Sabah" vienībai no Azerbaidžānas.