VIDEO: riteņbraucējs sodīts par "nepievilcīgu uzvedību" ar sievu "Tour de France" sacīkstēs
foto: ekrānuzņēmums no video
Bernārs sacīja, ka satikšanās ar tuviniekiem sacīkšu laikā bija unikāls mirklis viņa sportista karjerā.
Sporta zvaigznes

VIDEO: riteņbraucējs sodīts par "nepievilcīgu uzvedību" ar sievu "Tour de France" sacīkstēs

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Franču riteņbraucējs Žiljēns Bernārs atvainojies pēc tam, kad sporta federācija viņam uzlikusi naudas sodu par skūpstu "Tour de France" velosacīkstēs, ziņo BBC.

VIDEO: riteņbraucējs sodīts par "nepievilcīgu uzve...

Starptautiskā riteņbraukšanas savienība nolēmusi, ka Bernāram jāsamaksā 200 Šveices franki (aptuveni 205 eiro) par to, ka viņš veicis īsu pieturu, lai sacīkšu septītajā posmā sasveicinātos ar savu sievu. Sporta organizācijas paziņojumā teikts, ka sportistam piemērots naudas sods par "nepievilcīgu vai nepiedienīgu uzvedību sacīkšu laikā un sporta reputācijai nodarītajiem zaudējumiem".

Bernārs savos sociālajos tīklos atvainojies, ka "nodarījis zaudējumus sporta reputācijai", tomēr atzinis, ka ir gatavs "maksāt šādu sodu kaut katru dienu, lai atkal piedzīvotu šo mirkli".

Pēc izdevuma "Cycling News" rīcībā esošās informācijas, epizode ar skūpstu notikusi tikai pusstundas brauciena attālumā no vietas, kur dzīvo Bernārs. Kad riteņbraucējs sasniedza kalna virsotni, kurā jāuzkāpj sacīkšu septītā posma dalībniekiem, viņu gaidīja draugu grupa ar viņa dzīvesbiedri un dēlu priekšgalā. Viņi devās pie Bernāra, un sieva noskūpstīja sportistu.