Bērni no Latvijas ieved laukumā Itālijas futbola zvaigznes

Bērni no Latvijas Eiropas futbola čempionāta astotdaļfinālā Berlīnes futbola arēnā laukumā ieveduši pašreizējos Eiropas čempionus Itālijas futbolistus.

gallery icon
9
Futbols
2024. gada 29. jūnijs, 20:07

FOTO: bērni no Latvijas ieved laukumā Itālijas futbola zvaigznes

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Bērni no Latvijas Eiropas futbola čempionāta astotdaļfinālā Berlīnes futbola arēnā laukumā ieveduši pašreizējos Eiropas čempionus Itālijas futbolistus.

Bērnu izvēle notikusi čempionāta sponsoru pārtikas veikalu tīkla "Lidl" rīkotajā akcijā visā Eiropā. "Lidl Latvija" kampaņā "Lidl Kids Team" izraudzījās 11 no vairāk nekā 8600 pieteiktajiem bērniem. "Lidl Kids Team" sastāvā ir četri bērni no Rīgas un pa vienam no Rēzeknes, Valmieras novada, Ogres, Siguldas novada, Dobeles, Liepājas un Tukuma.

Kopumā šāda iespēja tiek nodrošināta 1100 bērniem no visas Eiropas.

Latvijas bērni tika pie iespējas vest laukumā Eiropas čempionāta astotdaļfināla spēles Itālija - Šveice dalībniekus. Kā zināms, Itālija ir pašreizējie Eiropas čempioni, lai gan viņu sniegums šajās meistarsacīkstēs līdz šim nav bijis ļoti pārliecinošs. Arī Latvijas bērnu klātbūtne nepalīdzēja Itālijas futbolistiem un mačā pret Šveici tika piedzīvots bezierunu zaudējums ar 0:2, izstājoties no finālturnīra jau astotdaļfinālā.

foto: Michael Zemanek/Shutterstock/ Vida Press
Bērni no Latvijas kopā ar Itālijas futbola izlases spēlētājiem himnas laikā.

Itālijas fubola izlases šā brīža spilgtākā zvaigzne ir vārtsargs Džanluidži Donsarumma, bet no laukuma spēlētājiem, kas devās pamatsastāvā, pazīstamākie bija Federiko Kjēza, Nikolo Barella un Džanluka Mančini.

Jau ziņots, ka Eiropas čempionāts no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam norisinās desmit Vācijas pilsētās.