foto: tonybetfan.com
"Audas" futbolisti virslīgas mačā izcīna pārliecinošu uzvaru pār "Metta"
"Auda" vienība.
Futbols
2024. gada 16. jūnijs, 20:22

"Audas" futbolisti virslīgas mačā izcīna pārliecinošu uzvaru pār "Metta"

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

"Auda" svētdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 18. kārtas mačā izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār "Metta" vienību.

"Auda" savā laukumā ar 4:0 (3:0) pārspēja "Metta" vienību, kas nav tikusi pie uzvarām sešās spēlēs pēc kārtas.  Mājinieki izvirzījās vadībā jau otrajā minūtē, kad viesu vārtos bumbu raidīja Vjačeslavs Isajevs. 20 minūtes vēlāk "Audas" pārsvaru dubultoja Mors Gajē, bet vēl pēc četrām minūtēm trešo reizi "Metta" vārtsargam kapitulēt lika Režinaldu Ramiriss.

Otrā puslaika ievadā Ramiriss izcēlās ar vēl vienu precīzu sitienu, rezultātam kļūstot 4:0 mājinieku labā. Pirmajā aplī ar 3:1 uzvarēja "Auda", kurai visus trīs vārtus guva Režinaldu Ramiriss. 18.kārtas noslēgumā plkst.20 būs turnīra vadošo komandu RFS un "Riga" duelis.

Svētdien dienas pirmajā spēlē "Grobiņa"/LFS savā laukumā ar 4:2 guva panākumu pār "Jelgavu". Piektdien 18.kārtas ievadā "Valmiera" mājās ar 6:1 sagrāva "Tukums 2000"/"Telms" komandu, bet sestdien "Liepāja" un "Daugavpils" cīnījās neizšķirti 1:1.

Līdere ar 43 punktiem 17 spēlēs ir RFS, 38 punkti ir "Riga" komandai, 36 punkti 18 mačos - "Valmierai", 28 punkti 18 cīņās - "Daugavpilij", 25 punkti - "Audai" un 18 punkti - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. 16 punktus ir sakrājusi "Metta" un "Grobiņai"/LFS, 15 punkti ir "Liepājai", bet 12 punkti - "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.