foto: Aiga Veisa/TonyBet virslīga
"Liepājas" futbolisti savā laukumā tiek pie punkta pret "Daugavpili"
"Liepājas" futbolisti savā laukumā nespēja uzvarēt viesus no Daugavpils.
Futbols
2024. gada 15. jūnijs, 23:41

"Liepājas" futbolisti savā laukumā tiek pie punkta pret "Daugavpili"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

"Liepājas" komanda sestdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas otrā apļa pēdējās kārtas spēlē mājās spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Daugavpili".

"Liepājai" izcēlās Danila Patijčuks, bet "Daugavpilij" vārtus guva Raivis Skrebels.

Viesi vadībā izvirzījās jau ceturtajā minūtē, kad pēc Jevgenija Miņina izpildītā soda sitiena bumbu vārtos ieraidīja Skrebels. Neizšķirtu liepājnieki panāca 65.minūtē, pēc tālas piespēles neveikli nospēlējot "Daugavpils" vārtsargam Ņikitam Šaraņinam, kura kļūdu izmantoja Patijčuks.

Piektdien 18.k ārtas ievadā "Valmiera" mājās ar 6:1 sagrāva "Tukums 2000"/"Telms" komandu. Svētdien vispirms "Grobiņa"/LFS Liepājā spēkosies ar "Jelgavu", pēc tam Rīgā būs "Audas" un "Metta" duelis, bet šīs sezonas ekvators tiks sasniegts ar RFS un "Riga" derbiju "LNK Sporta parks" laukumā.

Līdere ar 43 punktiem 17 spēlēs ir RFS, 38 punkti ir "Riga" komandai, 36 punkti 18 mačos - "Valmierai", 28 punkti 18 cīņās - "Daugavpilij", 22 punkti - "Audai" un 18 punkti - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. 16 punktus ir sakrājusi "Metta", 15 punkti ir "Liepājai", 13 punkti - "Grobiņai"/LFS, bet 12 punkti - "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9. novembrim. Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.