VIDEO: Tokijas olimpisko spēļu pusfinālists Edgars Točs publiski paziņo sava trešā bērna dzimumu
foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Toču ģimene svinīgajā dzimuma paziņošanā.
Sporta zvaigznes

VIDEO: Tokijas olimpisko spēļu pusfinālists Edgars Točs publiski paziņo sava trešā bērna dzimumu

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Viens no pēdējo gadu Latvijas vadošajiem pludmales volejbolistiem Edgars Točs jau drīzumā kļūs par Goda ģimenes galvu, jo viņa sieva Lauma ir trešā bērna gaidībās.

VIDEO: Tokijas olimpisko spēļu pusfinālists Edgars...

Lauma Toča savā "Instagram" kontā publicējusi video, kurā notiek dzimuma paziņošana viņas un Edgara ģimenes trešajam mazulim. Pēc balona pārduršanas atklājies, ka ģimeni papildinās zēns.

Māmiņa vēlāk komentāros atklājusi, ka viņas bērni Emīls un Elza ļoti vēlējušies tieši mazu brālīti. Arī Lauma esot cerējusi uz dēlu, bet Edgaram abi iespējamie dzimumi esot bijuši vienlīdz labi.

Pie sirsnīgā un ģimeniskā Lauma pierakstījusi: “Mēs esam ļoti, ļoti, ļoti laimīgi!”

Edgars Točs pirms trim gadiem Tokijas olimpiskajās spēlēs pārī ar Mārtiņu Pļaviņu aizcīnījās līdz pusfinālam, kur gan piedzīvoja divas neveiksmes un palika bez medaļām. Vēlāk nedaudz negaidīti pāris paziņoja, ka vairs neturpinās spēlēt kopā. Šajā laikā Točs izmēģinājis veiksmi ar dažadiem pāriniekiem, bet beigās aizejošajā Parīzes olimpisko spēļu vilcienā centās ielēkt kopā ar Jāni Šmēdiņu.

Līdz olimpiskajām kvalifikācijas cīņām viņiem gan neizdevās tikt, jo atlases turnīrā palika gan aiz Pļaviņa un Kristiāna Fokerota, gan Arda Daniela Bedrīša un Artūra Rinkeviča, netiekot Latvijas izlases sastāvā CEV Nāciju kausa finālsacensībām. Dalībnieku sastāvs gan vēl mainīsies, jo sacensībās nepiedalīsies Fokerots (arī paguvis izmēģināt veiksmi kopā ar Toču), kuram pēc trīs nepatiesi iesniegtiem antidopinga pārbaudes laikiem draud 18 mēnešu diskvalifikācija.

Portāls Jauns.lv sveic Toču ģimeni ar gaidāmo pieaugumu!