foto: ddp / Vida Press
Futbola zvaigzne Žeremī uzzinājis, ka nav savu dvīņu īstais tēvs
Sporta zvaigznes
2024. gada 30. marts, 13:25

Futbola zvaigzne Žeremī uzzinājis, ka nav savu dvīņu īstais tēvs

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Bijušais Madrides "Real" un Londonas "Chelsea" futbolists Žeremī pieprasa šķiršanos. 44 gadus vecajai kamerūniešu futbola zvaigznei ir kļuvis zināms, ka viņš patiesībā nemaz nav savu divu bērnu bioloģiskais tēvs.

Žeremī Sorele Njitaps Fotso futbola pasaulē ir labāk zināms kā Žeremī. Viņš Kamerūnas izlasē ir nospēlējis vairāk nekā 118 maču, kā arī vairākus gadus pārstāvējis Eiropas futbola milžus - Madrides "Real" (1999-2003) un Londonas "Chelsea" (2003-2007). Ar "Chelsea" viņš ir izcīnījis divus Anglijas čempionu titulus, pēc tam pārstāvējis arī Ņūkāslas "United".

Arī privātajā dzīvē Žeremī ir klājies labi - vismaz tā izskatījās no malas. Viņi ar dzīvesbiedri Loru audzināja savus 2008. gadā dzimušos dvīņus, 2012. gadā abi arī oficiāli apprecējās. Tagad bērniem ir 15 gadu, un Žeremī pieprasa šķiršanos no viņu mātes.

Spānijas laikraksts "Mundo Deportivo" ziņo, ka Žeremī veicis DNS testu saviem bērniem un uzzinājis, ka tie nemaz nav viņa bioloģiskie pēcnācēji. Izrādās, ka bērnu īstais tēvs ir Loras bijušais vīrs. "Žeremī ir patiešām šokēts no šiem jaunumiem," ziņo "Mundo Deportivo", atsaucoties uz saviem anonīmajiem avotiem no tiesas zāles.

foto: ddp / Vida Press

"Kļuvis zināms, ka bērni ir no sievietes bijušā vīra. Viņi piedzima, ka Žeremī un Lora jau bija kopā un šis fakts ir pilnīgi sagrāvis harmoniju viņu attiecībās. Paternitātes testa rezultāti piespieda sievieti izstāstīt, kā ir patiesībā. Un tagad viņa vēlas, lai bērni regulāri tiktos arī ar savu bioloģisko tēvu.