foto: LETA
Kāpēc Daugavpils futbola klubs meklē spēlētāju bezdarbnieku vakanču portālā?
"Optibet" Latvijas futbola virslīgas spēle Skonto stadionā, kurā tiekas FC "Riga" un BFC "Daugavpils" komandas.
Futbols
2024. gada 19. marts, 14:11

Kāpēc Daugavpils futbola klubs meklē spēlētāju bezdarbnieku vakanču portālā?

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Nodarbinātības Valsts aģentūras vakanču portālu, iespējams atrast daudz un dažādas interesantas darba iespējas. Tomēr, kādu varbūt pārsteigs fakts, ka mājaslapā atrodams arī pavisam īsts piedāvājums kļūt par futbola centra Daugavpils sportistu.

​Vakancē norādītas arī tādas prasības ar kurām profesionālam sportistam ikdienā, protams, ir jāsaskaras, piemēram: piedalīšanās treniņos, dalība spēlēs ārpus Latvijas u. tml. Tas varbūt arī nebūtu pārsteidzošākais. Tas jautājums, kuru interneta aizkulisēs apspriež visvairāk, ir: kāpēc šāds darba piedāvājums atrodas NVA vakanču portālā?

Kaspars Gorkšs steidza skaidrot situāciju:

Darba piedāvājums ir pieejams NVA vakanču portālā. 

BFC Daugavpils pārstāvji apstiprināja, ka Gorkša teiktais ir patiesība un šī vakance ir tikai formalitāte. Vēlamies jau tagad informēt, ka interesenti, kas cer pieteikties uz šo pozīciju var vilties, jo BFC Daugavpils visdrīzāk neizvērtēs iesniegtos pieteikumus. Pat sportistam ar iepriekšēju pieredzi, laiku visticamāk neatvēlēs.

Nedrīkst aizmirst, ka jebkurš futbolists Latvijas virslīgā ir profesionālis un vidējam Latvijas sporta entuziastam, vienkārši, nav cerību ar šiem atlētiem sacensties. Tāpēc, ja jau gatavojāties pieteikties un izdzīvot profesionāla futbolista sapni, varat atlikt atpakaļ “naglenes” vietā no kuras tās paņemtas. Varbūt, kādu citu dienu, nāks arī jūsu laiks.