Rinkēvičs spēlē dambreti ar Latvijas čempionu dambretē (U-10) Maksimu Novicki

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs spēlē dambreti ar Latvijas čempionu dambretē (U-10) Maksimu Novicki.

gallery icon
Citi sporta veidi
2024. gada 29. februāris, 16:31

FOTO: mazais dambretes čempions pēc Rinkēviča sakaušanas izaicina citas Latvijas slavenības uz dueli

Jauns.lv

Pēc vēsturiskas uzvaras dambretē ar valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču, Latvijas, pasaules un Eiropas līmeņa spēļu čempiona titulu ieguvējs Maksims Novickis izaicina pārējās Latvijas slavenības uz dambretes spēli, lai ne tikai popularizētu šo sporta veidu, bet parādītu arī citiem jauniešiem, ka izvirzītie mērķi piepildās darot!  

“Latvijai ir daudz sasniegumu dambretē. Vēlos, lai par šo sporta veidu un sportistu sasniegumiem uzzinātu pēc iespējas vairāk cilvēku. Par ko es sapņoju jau tagad? Es vēlētos uzspēlēt ar Jums vienu partiju dambretē. Ko teiksiet?” savās vēstulēs norāda jaunais dambretists  Maksims Novickis.

Vēstules ar aicinājumu piedalīties dambretes spēlē drīzumā tiks nosūtītas  jaunajam un talantīgajam basketbolistam Artūram Žagaram, grupai “Prāta vētrai”, sociālo tīklu satura veidotājam Andrejam Černuckim, futbola tiesnesim Andrejam Treimanim, restorāna “Max Chekot” šefpavāram Maksimam Cekotam, Latvijas bankas prezidentam Mārtiņam Kazākam, raidījuma “Panorāma” vadītājam Jānim Gestem, maestro Raimondam Paulam, veselības ministram Hosamam Abu Meri, raidījuma vadītājam Vadimam Radionovam, viesnīcas “Kempinski” direktorei Karmenai Mautnerei  un raidījuma “Tutas Lietas” galvenajiem varoņiem, kā arī Ropažu novada pašvaldības vadītājai Vitai Paulānei, aktrisei Čulpanai Hamatovai un skriešanas maratona “Stirnu Buks”  dibinātājam Rimantam Liepiņam.

Maksims aicina savus sekotājus ieteikt to Latvijas slavenību, kura ir gatava pieņemt izaicinājumu un mērīties spēkos dambretes spēlē.

Maksims Novickis. ir daudzkārtējs Latvijas un starptautisku dambretes sacīkšu uzvarētājs.