foto: Evija Trifanova/LETA
Šteinbergam zaudējums Karaļa kausa ceturtdaļfinālā
Mārcis Šteinbergs piektdien Karaļa kausa ceturtdaļfināla mačā guva trīs punktus,
Basketbols
2024. gada 16. februāris, 23:19

Šteinbergam zaudējums Karaļa kausa ceturtdaļfinālā

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs piektdien Karaļa kausa ceturtdaļfināla mačā guva trīs punktus, tomēr sportista pārstāvētā komanda Manrezas "Baxi" piedzīvoja zaudējumu.

Malagā notiekošā turnīra spēlē Manrezas basketbolisti ar rezultātu 91:102 (23:22, 20:28, 28:24, 20:28) zaudēja otrai titulētākajai turnīra komandai "Barcelona", kas kausu ir ieguvusi 27 reizes, trīsreiz to izdarot ar Rolandu Šmitu sastāvā.

Šteinbergs, spēlējot 19 minūtes un 19 sekundes, realizēja vienu no diviem tālmetieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un tika pie negatīva +/- rādītāja (-9).

"Baxi" komandā Brendons Teilors guva 17 punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Uzvarētājiem Džabari Pārkers iemeta 19 punktus, bet Nikolasam Laprovitolam bija 18 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM ceturtdien Malagā Karaļa kausa ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar Madrides "Real" - 79:84.

Karaļa kausā piedalās komandas, kas pēc Spānijas čempionāta pirmās puses ieņem vietas pirmajā astoņniekā.

Pērn Badalonā par uzvarētāju kļuva Malagas "Unicaja", kas finālā ar 83:80 pieveica Tenerifes "Lenovo" un otro reizi kļuva par kausa ieguvēju.