foto: Mārtiņš Goldbergs/VEF Rīga
VIDEO: "VEF Rīga" mājas spēlē uz laukuma lido mīksto rotaļlietu lietus
Skatītāji laukumā met mīkstās rotaļlietas.
Basketbols
2024. gada 15. februāris, 11:13

VIDEO: "VEF Rīga" mājas spēlē uz laukuma lido mīksto rotaļlietu lietus

Jauns.lv

"VEF Rīga" 14. februāra mājas spēlē "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā pret "Rīgas Zeļļiem" tika organizēta labdarības akcija, kurā mača apmeklētāji tika aicināti ierasties ar mīkstajām rotaļlietām, ko spēles sākumā mest basketbola laukumā.

Visas spēlē savāktās rotaļlietas tiks ziedotas Bērnu slimnīcas "Drosmes kastei", lai no sirds iepriecinātu un parūpētos par Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas mazākajiem pacientiem.

"Drosmes kaste" ir mantu kaste, kas atrodas katrā procedūru kabinetā. Pēc procedūras katrs bērns no tās var paņemt vienu mantiņu kā apbalvojumu par drosmīgi izturētu pārbaudījumu.


Pašā mačā "VEF Rīga" ar 98:77 pārliecinoši pārspēja "Rīgas Zeļļu" komandu. Rezultatīvākais "VEF Rīga" rindās bija Džeizeks Lotijs, kurš guva 26 punktus. Latvijas-Igaunijas basketbola līgas kopvērtējumā "VEF Rīga" ar 19 uzvarām un 5 zaudējumiem.pašlaik ieņem 3. vietu. Savukārt "Rīgas Zeļļi" ar 16 uzvarām un deviņiem zaudējumiem ieņem sesto pozīciju.

foto: Mārtiņš Goldbergs/VEF Rīga
Mīksto rotaļlietu kalni.

Interesanti, ka abas komandas jau sestdien tiksies vēlreiz, jo Jelgavā Zemgales Olimpiskajā sporta centrā cīnīsies "Užavas" kausa izcīņas finālā. Spēles sākumlaiks 19:30. Rīgas derbijs būs skatāmas arī Latvijas Televīzijas 7. kanālā.