foto: ddp/Belga News Agency / Vida Press
Jirgens Klops satricina futbola pasauli – viņš nolēmis pamest “Liverpool FC”
Jirgens Klops atklāja, ka viņam "beidzas enerģija".
Futbols
2024. gada 26. janvāris, 13:37

Jirgens Klops satricina futbola pasauli – viņš nolēmis pamest “Liverpool FC”

Jauns.lv

Jirgens Klops paziņojis, ka pēc deviņu gadu ilgas karjeras Anglijas Premjerlīgā sezonas beigās pametīs futbola kluba “Liverpool FC” galvenā trenera posteni, vēsta “Daily Mail”.

Vācu treneris atklāja savus nodomus intervijā piektdienas rītā, norādot, ka viņam "beidzas enerģija" pēc daudzām uzvarām prestižākajos futbola turnīros.

"Sezonas beigās es pametīšu klubu," viņš atklāja, saprotu, ka daudziem cilvēkiem tas vārētu šokējoši, bet acīmredzot es varu to izskaidrot – vai vismaz mēģināt to izskaidrot. Man patīk viss šajā klubā, man patīk viss pilsētā, man patīk viss mūsu atbalstītājos, es mīlu komandu, es mīlu personālu. Es mīlu visu. Bet tas, ka es pieņemu šo lēmumu, parāda, ka esmu pārliecināts, ka man tas ir jāpieņem.”

"Man, kā lai es varētu teikt, pietrūkst enerģijas. Jau sen zināju, ka kādreiz tas būs jāpaziņo. Es zinu, ka es nevaru darīt darbu atkal un atkal, un atkal un atkal,” pavēstīja Klops, “pēc gadiem, pēc visa kopā pavadītā laika, un pēc visām lietām, ko piedzīvojām kopā, pieauga cieņa pret tevi, mīlestība pret tevi, un mazākais, ko esmu tev parādā, ir patiesība.'