Gorans Dragičs nākamā gada augustā noslēgs karjeru
foto: AP/Scanpix
Slovēnijas basketbolists Gorans Dragičs.
Basketbols
2023. gada 30. decembrī, 15:16

Gorans Dragičs nākamā gada augustā noslēgs karjeru

Jauns.lv/LETA

Slovēnijas basketbolists Gorans Dragičs 2024.gada augustā divas dienas garā pasākumā Ļubļanā noslēgs profesionāļa karjeru, vēta portāls "Sportklub.si".

Gorans Dragičs nākamā gada augustā noslēgs karjeru...

Paredzams, ka pasākumā piedalīsies vairākas basketbola zvaigznes, taču vairāk informācijas tiks publicēts 2024.gada sākumā.

Dragičs pēdējo reizi devās laukumā aprīļa beigās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē Milvoki "Bucks" rindās. Kopš pagājušās sezonas beigām 37 gadus vecais basketbolists ir brīvais aģents.

Dragičs 19 gadus ilgajā profesionāļa karjerā no 2008.gada spēlēja NBA, pārstāvot Fīniksas "Suns", Hjūstonas "Rockets", Maiami "Heat", Bruklinas "Nets", Toronto "Raptors", Čikāgas "Bulls" un "Bucks". 946 regulārās sezonas spēlēs viņš izcēlās vidēji ar 13,3 punktiem un 4,7 rezultatīvām piespēlēm, bet 62 "play-off" mačos caurmērā guva 14,2 punktus un iekrāja 3,3 rezultatīvas piespēles.

Kopā ar Slovēnijas izlasi Dragičs 2017.gadā triumfēja Eiropas čempionātā, bet šogad notikušajā Pasaules kausa finālturnīrā viņš nepalīdzēja valstsvienībai.