foto: Ekrānuzņēmums no eBay
Valda Valtera pēdējās spēles kreklu vēlas pārdot par vairākiem tūkstošiem
Valda Valtera pēdējās spēles basketbola krekls pārdošanas vietnē “eBay” tiek tirgots par vairāk nekā diviem tūkstošiem eiro.
Sporta zvaigznes
2023. gada 11. decembris, 06:38

Valda Valtera pēdējās spēles kreklu vēlas pārdot par vairākiem tūkstošiem

Māris Siliņš

Jauns.lv

Latvijas basketbola leģendas Valda Valtera pēdējās spēles “Brocēni/LMT” komandā kreklu var iegādāties populārajā iepirkšanās vietnē “eBay”.

Valda Valtera parakstīto “Brocēni/LMT” spēļu kreklu jau kādu laiku pārdošanas vietnē “eBay” mēģina pārdot lietotājs “lorett95” no Lielbritānijas. Par Latvijas basketbola ģenerāļa kreklu tiek prasīti divi tūkstoši britu mārciņu, kas ir vienlīdzīgi apmēram 2350 eiro.

Tirgotājs norādījis, ka tas ir Valda Valtera spēles krekls no 2000. gada sezonas, kad viņš savā pēdējā LBL spēlē devās laukumā kopā ar dēliem Sandi un Kristapu. Spēles kreklu rotā arī Valda Valtera autogrāfs.

Kā novēroja Jauns.lv, pašlaik žurnālista statusā “Willim Hill TV” interneta vietnē aizņemtās basketbola leģendas spēļu krekls pieejams jau vairākus mēnešus. Tā kā šis ir unikāls produkts, par tā vienīgo īpašnieku kļūs pirmais pircējs.

Valdis Valters ir vienīgais pasaules čempions no Latvijas, pie šāda titula PSRS izlases sastāvā tiekot 1982. gadā Kolumbijā. Tāpat viņa rēķinā ir divi Eiropas čempiona tituli un 1981. gada kontinenta labākā spēlētāja atzinība. Klubu basketbolā pārstāvējis tikai Latvijas komandas, uzņemts FIBA slavas zālē.