foto: Evija Trifanova/LETA
Jauniešu koris "Kamēr..." šonakt uzstāsies vienā no pasaules slavenākajām sporta arēnām Porziņģa spēlē
Jauniešu koris "Kamēr…" Rīgas pilī 2019. gadā pirms Valsts prezidenta Cildinājuma raksta saņemšanas par trīsreiz iegūto Eiropas kormūzikas balvu "Grand Prix", kļūstot par vienīgo kori pasaulē, kam izdevies šāds sasniegums.
Basketbols
2023. gada 13. novembris, 15:49

Jauniešu koris "Kamēr..." šonakt uzstāsies vienā no pasaules slavenākajām sporta arēnām Porziņģa spēlē

Jauns.lv/LETA

Jauniešu koris "Kamēr..." šonakt pēc Latvijas laika dziedās latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Bostonas "Celtics" komandas spēles puslaika pārtraukumā.

"Celtics" pirmdien (otrdien plkst.2.30 pēc Latvijas laika) Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā "TD Garden" arēnā tiksies ar Ņujorkas "Knicks" komandu, kas Porziņģim bija pirmā pieturvieta viņa NBA karjerā.

"TD Garden" ir viena no pasaulē slavenākajām basketbola arēnām, kurā savas spēles aizvada viena no divām visu laiku titulētākajām NBA komandām Bostonas "Celtics". Bostonieši un Losandželosas "Lakers" NBA čempionātā ir uzvarējuši 17 reizes, kamēr trešā titulētākā NBA komanda ar septiņiem panākumiem ir Goldensteitas "Warriors".

Koris koncertturnejā ASV sniedza priekšnesumu ari Latvijas kandidatūras ANO Drošības padomē prezentācijas pasākumā Ņujorkā un uzstājās ar koncertu Kenedija centra Tūkstošgades koncertzālē Vašingtonā. Tāpat koris "Kamēr..." sniedzis koncertus latviešu draudzēm visās trijās pilsētās.