foto: "Instagram"/@luandradel
Neveiksmīgas plastiskās operācijas dēļ mirusi 29 gadus veca modele. Viņa bija Neimara draudzene
Modele Luana Andrade.
Futbols
2023. gada 10. novembris, 09:53

Neveiksmīgas plastiskās operācijas dēļ mirusi 29 gadus veca modele. Viņa bija Neimara draudzene

Jauns.lv

Neimaram šī nedēļa izvērtusies par īstu murgu. Ja otrdien bruņoti vīri ielauzās viņa sievas Brunas Biankardi mājā, lai nolaupītu futbolista bērnu - par laimi, viņu toreiz nebija mājās, tāpēc bandīti tika pie vērtīgām mantām -, piektdien mirusi brazīlieša laba draudzene Luana Andrade.

29 gadus vecajai Andradei nesenā plastiskā operācija, kurā meitene vēlējās novākt taukus ap ceļgaliem, izrādījusies fatāla. Privātā klīnikā veiktā procedūra neizdevās, un Andradei izveidojās trombs, kura dēļ vēlāk viņai apstājās sirds.

Zvaigžņu fitnesa modeles "Instagram" profilā, kurā ir vairāk nekā 550 000 abonentu, līdzjūtību izteicis arī Neimars, rakstot: "Mana labā draudzene ir mirusi. Mani līdzjūtības apliecinājumi visai Luanas ģimenei, lai Dievs tevi pieņem atplestām rokām."

Andrades dzīvesbiedrs Žoau Hadads "Instagram" rakstīja: "Es esmu kā sarauts gabalos un dzīvoju savā ļaunākajā murgā. Daļa no manis ir prom! Mēs kopā izveidojām skaistu stāstu un kopā nodzīvojām mūsu sapņa dzīvi. Tu biji un būsi visas manas dzīves mīlestība... Tu biji mana gaisma, princese. Viss, ko lūdzu no tevis, ir pieskatīt mūs visus tur augšā. Es tevi vienmēr mīlēšu."