foto: imago/Beautiful Sports
Harijs Keins plosās kā tornado! "Hat trick" "Bayern" uzvarā pār "Borussia"
Harijs Keins saplosa "Bayern" sīvo konkurenti
Futbols
2023. gada 5. novembris, 00:15

Harijs Keins plosās kā tornado! "Hat trick" "Bayern" uzvarā pār "Borussia"

Jauns.lv/LETA

Anglijas futbolists Harijs Keins sestdien Vācijas bundeslīgas mačā izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem un palīdzēja Minhenes "Bayern" tikt pie panākuma. "Bayern" desmitās kārtas mačā izbraukumā ar 4:0 (2:0) pārspēja Dortmundes "Borussia".

Minhenes komanda izvirzījās vadībā jau ceturtajā minūtē, kad stūra sitienu veiksmīgi izpildīja Līrojs Sanē, piespēlējot uz vārtu priekšu, kur bumbu uzreiz "Borussia" vārtos raidīja Dajots Upamekano.

Nepilnas piecas minūtes vēlāk Keins pēc Sanē piespēles noslēdza "Bayern" pretuzbrukumu ar precīzu sitienu no tuvas distances un panāca 2:0. 

72.minūtē pēc Kingslija Komanda piespēles Keinu nespēja apturēt "Borussia" aizsargi un viņš tika pie saviem otrajiem vārtiem mačā, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Aleksandrs Pavlovičs izmantoja mājinieku kļūdu un piespēlēja uz priekšu Keinam, kuram izdevās pārspēt "Borussia" vārtsargu trešo reizi spēlē un panākt 4:0 "Bayern" labā.

Minhenes komanda ar 26 punktiem desmit spēlēs turnīra tabulā atrodas otrajā vietā, kamēr "Borussia" ar 21 punktu ierindojas ceturtajā pozīcijā.