Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Basketbols

Porziņģis pēc "Celtics" rezultatīvākās uzvaras žurnālistiem atklāj, kā vēl var uzlabot savu sniegumu

Jauns.lv/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Bostonas "Celtics" vēl var uzlabot savu sniegumu laukumā, mēģinot vairāk bloķēt metienus un spēlēt agresīvāk, sarunā ar žurnālistiem izcēla Porziņģis.

Porziņģis pēc "Celtics" rezultatīvākās uzvaras žur...

Trešdien "Celtics" mājās ar rezultātu 155:104 pārspēja Indiānas "Pacers" basketbolistu. Porziņģis mačā izcēlās ar 13 punktiem, kamēr Bostonas vienībai tā bija rezultatīvākā uzvara kopš 1959.gada

foto: Ekrānuzņēmums
Porziņģis skaidroja, ka komanda vēl turpina saspēlēties un vēl nav sasniegusi savu labāko formu.
Porziņģis skaidroja, ka komanda vēl turpina saspēlēties un vēl nav sasniegusi savu labāko formu.

"Uzbrukumā esam tik labi, ka pie katras mazākās iespējas uzbrūkam grozam. Joprojām domāju, ka es varu paveikt daudz labāku darbu, bloķēt vairāk metienus un spēlēt agresīvāk. Noteikti centīšos to paturēt prātā," norādīja Porziņģis, piebilstot, ka viņa pārstāvēto komandu ir grūti apturēt, kad uzbrukumā metienus spēj realizēt visi spēlētāji.

Lai gan "Celtics" sezonu iesākusi ar četrām uzvarām pēc kārtas, Latvijas basketbolists skaidroja, ka komanda vēl turpina saspēlēties un vēl nav sasniegusi savu labāko formu.

Kristaps Porziņģis paparaci acīs 2023. gadā

Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis aizvadījis individuāli spožu sezonu ASV galvaspilsētas klubā Vašingtonas “Wizards” un viņa sniegumu ir pamanījuši arī ...

"Uzbrukumā vēl veidojam komandas ķīmiju. Ir brīži ar labām saspēlēm, bet joprojām mācāmies nianses viens par otru. Varētu izskatīties, ka jau viss ir labi, jo tiekam pie vieglām uzvarām, bet viss kļūs vēl labāk," viņš izcēla.

"Celtics" ar četrām uzvarām tikpat spēlēs ir Austrumu konferences līdere un nākamo maču aizvadīs sestdien, izbraukumā tiekoties ar Bruklinas "Nets".

Porziņģa atgriešanās spēlē Latvijas izlases basketbolisti pārbaudes mačā gūst uzvaru pār Igauniju

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien pārbaudes spēlē "Arēnā Rīga" ar rezultātu 80:69 (21:15, 27:26, 22:8, 10:18) uzvarēja Igaunijas valstsvienību.

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā

Ieskats Porziņģu ģimenes villā Jūrmalciemā. Vietējie to jau iesaukuši par "Porziņģciemu".