foto: Edijs Pālens/LETA
Daugaviņš atzīst, ka ierunāt pasaku nemaz nav bijis tik viegli
Kaspara Daugaviņa balsī "Latvijas Radio" ēterā izskanēs latviešu tautas pasaka "Skopais saimnieks un ganuzēns",
Hokejs
2023. gada 1. novembris, 14:22

Daugaviņš atzīst, ka ierunāt pasaku nemaz nav bijis tik viegli

Jauns.lv/LETA

"Latvijas Radio" skanēs Latvijas hokeja izlases spēlētāju un treneru ierunātas pasakas, informēja Latvijas Radio pārstāve Liene Pālēna.

Pirmā pasaka, ko ierunājis Artūrs Irbe, būs klausāma šovakar, 1.novembrī, plkst.20.45 "Latvijas Radio 1", kā arī "Latvijas Radio" mājaslapā un mobilajā lietotnē. Vakara pasaciņas ēterā skanēs katru vakaru līdz 16.novembrim.

Ēterā mazākie klausītāji varēs dzirdēt latviešu un cittautu pasakas, ko ierunājuši Irbe, Kaspars Daugaviņš, Rodrigo Ābols, Renārs Krastenbergs, Lauris Dārziņš, Artūrs Šilovs, Mārtiņš Dzierkals, Uvis Balinskis, Oskars Cibuļskis, Kristers Gudļevskis, Harijs Vītoliņš, Andris Džeriņš, Rihards Bukarts, Ralfs Freibergs un Oskars Batņa.

Kaspars Daugaviņš, kura balsī izskanēs latviešu tautas pasaka "Skopais saimnieks un ganuzēns", atzīst, ka, lai gan, viņaprāt, hokeju spēlēt ir grūtāk nekā ierunāt pasakas, tomēr arī tas nebūt nav bijis tik viegli.

"Lasīju pasaku tieši tā, kā es to daru saviem bērniem, un no sirds izbaudīju šo procesu. Ticu, ka ierakstu būs interesanti klausīties gan manām meitām, gan citiem bērniem. Konkrēto pasaku nebiju dzirdējis, un jāsaka, ka man pašam tā ļoti patika," atzīst Latvijas hokeja izlases kapteinis Daugaviņš.