foto: AFP/Scanpix
Mahačevs pirmajā raundā nokautē Volkanovski un aizstāv UFC čempiona jostu
Divus no trīs zaudējumiem Volkanovskis piedzīvojis tieši pret Mahačevu, kuram piekāpās arī šī gada februārī.
Citi sporta veidi
2023. gada 22. oktobris, 12:54

Mahačevs pirmajā raundā nokautē Volkanovski un aizstāv UFC čempiona jostu

Jauns.lv/LETA

Jauktās cīņu mākslas (MMA) cīkstonis Islams Mahačevs sestdien Abu Dabī "UFC 291" cīņu šovā pirmajā raundā ar nokautu uzvarēja Aleksandru Volkanovski un aizstāvēja čempiona jostu vieglajā svarā.

Pirmā raunda trešās minūtes beigās Mahačevs ar kreiso kāju izdarīja augstu sitienu pretiniekam galvā un pēc tam izpildīja deviņus sitienus ar labu roku, tiesnesim Markam Godāram pārtraucot cīņu.

Mahačevam šajā cīņu vakarā bija jātiekas ar brazīlieti Čārlzu Oliveiru, bet nepilnas divas nedēļas pirms cīņas savainojumu guvušais pretinieks tika aizstāts ar pasaules čempionu spalvas svarā austrālieti Volkanovski.

31 gadu vecais Mahačevs profesionālajā MMA karjerā uzvarējis 25 no 26 cīņām, bet četrus gadus vecākajam Volakanovskim ir 26 uzvaras 29 dueļos. Divus no trīs zaudējumiem Volkanovskis piedzīvojis tieši pret Mahačevu, kuram piekāpās arī šī gada februārī.

Cīņu vakara galvenajā programmā bija pieci dueļi un tikai viens no tiem nenoslēdzās pirmajā raundā, Hamzatam Čimajevam ar tiesnešu lēmumu uzvarot daudz pieredzējušāko nigērieti Kamaru Usmanu, kurš aizstāja nesen operāciju izdarījušo brazīlieti Paulu Koštu.

Tēmas