foto: Publicitātes foto
Jauns.lv basketbola prognožu spēlē pie “Samsung” televizora tiek Nauris Lasmanis
Basketbols
2023. gada 20. septembris, 13:19

Jauns.lv basketbola prognožu spēlē pie “Samsung” televizora tiek Nauris Lasmanis

Jauns.lv

Augusta beigās un septembra sākumā lielākā daļa Latvijas sporta līdzjutēju aizrautīgi sekoja līdzi mūsu basketbolistu gaitām Pasaules kausā, bet azartiskākie papildus tam varēja piedalīties arī Jauns.lv un “Synottip” Sporta bāra kopīgi rīkotajā prognožu spēlē, kuras uzvarētājam šoreiz bija ļoti vērtīga balva.

Latvijas basketbola izlase spoži debitēja Pasaules kausā, izcīnot piekto vietu. Liela daļa spēļu bija sporta īsti trilleri, kurus tik drīz neaizmirsīs. Vēsturiski panākumi pret tādiem pasaules basketbola grandiem kā Eiropas (tā brīža arī pasaules) čempioni Spāniju un olimpisko un Eiropas vicečempioni Franciju. Tāpat liela daļa kaislīgāko basketbola mīļotāju joprojām atceras Dāvja Bertāna tālmetienu pret Vāciju, kas mūsu sapņu komandu varēja ievest pusfinālā.

Ne mazāk spraiga un atbildīga bija arī cīņa par uzvaru prognožu spēlē, jo balva šoreiz bija tiešām iespaidīga - “Samsung” 65 collu “UHD 4K LED” televizors un dāvanu komplekts no “Synottip” Sporta bāra. Šoreiz pie galvenās balvas tika Nauris Lasmanis, kuram 115,5 punkti. Savukārt sudraba likteni šķīra vien puspunkts – Artūram Z. 109 punkti, bet Matīsam Ģ. 108,5 punkti.

Pateicamies visiem, kas piedalījās prognožu spēlē, un aicinām to darīt arī turpmāk. Varbūt tieši tu būs veiksmīgākais?

Jauns.lv prognožu spēles atbalstītājs “Synottip” Sporta Bārs