foto: LETA
Renārs Krastenbergs sezonu iesāks Šveices otrajā spēcīgākajā līgā
Pasaules hokeja čempionāta spēle starp Latvijas un Šveices valstsvienībām ''Arēnā Rīga''.
Hokejs
2023. gada 13. septembris, 14:26

Renārs Krastenbergs sezonu iesāks Šveices otrajā spēcīgākajā līgā

Jauns.lv/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Renārs Krastenbergs sezonu sāks Šveices pēc spēka otrās līgas komandā "La Chaux-de-Fonds", informē klubs.

Līgums ar 24 gadus veco hokejistu pagaidām noslēgts uz vienu mēnesi ar mērķi aizvietot savainoto norvēģi Sondri Uldenu.

"La Chaux-de-Fonds" iepriekšējā sezonā uzvarēja Šveices pēc spēka otrajā līgā, bet pārspēlēs par vietu Nacionālajā līgā (NL) zaudēja "Ajoie" hokejistiem. Lašodefonas klubā spēlē arī uzbrucējs Toms Andersons un aizsargs Sandis Smons.

Iepriekšējo sezonu Krastenbergs pavadīja Zviedrijas otrajā līgā, kur pārstāvēja Sēderteljes SK un Stokholmas AIK komandas. Kopumā 53 mačos viņš atzīmējās ar astoņiem vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

Maijā Krastenbergs palīdzēja Latvijas izlase izcīnīt bronzas medaļas pasaules čempionātā.

Pirms tam jelgavnieks pusotru sezonu pavadīja Austrijas komandā Villahas SV, uz kuru viņš pārcēlās 2020./2021. gada sezonas vidū, pirms tam pārstāvot Rīgas "Dinamo" un "Mogo". 

Krastenbergs divas sezonas pavadīja Ziemeļamerikas hokeja līgas ECHL komandā Vīlingas "Nailers". Hokejistam bija līgums ar Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", taču Ziemeļamerikā otrajā spēcīgākajā līgā viņš nav spēlējis.