foto: REUTERS/SCANPIX
Pazemojums Ņūkāslā dārgi maksā Totenhemas "Hotspur" trenera pienākumu izpildītājam Stellīni
Kristians Stellīni noskatās, kā paša spēlētāji padara viņu par bezdarbnieku
Futbols
2023. gada 24. aprīlis, 20:55

Pazemojums Ņūkāslā dārgi maksā Totenhemas "Hotspur" trenera pienākumu izpildītājam Stellīni

Jauns.lv/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas vienība Totenhamas "Hotspur" pirmdien pārtrauca sadarbību ar galvenā trenera vietas izpildītāju Kristianu Stellīni. "Hotspur" svētdien piedzīvotā sagrāve pret Ņūkāslas "United" ar 1:6 kļuva par galveno iemeslu Stellīni atbrīvošanai no ieņemtā amata.

"Bija graujoši uz to noskatīties. Varam meklēt daudzus iemeslus, kāpēc tā notika, bet man, vadībai, treneriem un spēlētājiem ir jāuzņemas kolektīva atbildība," komandas paziņojumā citēts viens no "Hotspur" valdes locekļiem Daniels Levijs.

Stellīni kļuva par trenera vietas izpildītāju pirms mēneša, kad no amata tika atlaists Antonio Konte. Viņa vadībā nepilna mēneša laikā Totenhemas vienība uzvarējusi vienā no četrām aizvadītajām spēlēm.

Nākamais "Hotspur" trenera pienākumu izpildītājs būs Raiens Meisons, kurš šādus pienākumus uzņēmās arī 2021.gada aprīlī, vadot Totenhemas vienību sezonas noslēdzošajos mačos pēc Žuzē Mourinju atlaišanas.

"Hotspur" ar izcīnītiem 53 punktiem 32 spēlēs Anglijas Premjerlīgas turnīra tabulā ierindojas piektajā pozīcijā, bet UEFA Čempionu līgā Totenhamas komanda šosezon izstājās astotdaļfinālā. Graujošā sakāve Ņūkāslā faktiski pielikusi punktu "Hotspur" cerībām iekļūt Čempionu līgā arī nākamajā sezonā.