Par Latvijas Kērlinga asociācijas prezidentu ievēlēts Ritvars Gulbis
Ritvars Gulbis (ekrānuzņēmums no Twitter)
Citi sporta veidi
2023. gada 17. marts, 11:04

Par Latvijas Kērlinga asociācijas prezidentu ievēlēts Ritvars Gulbis

Jauns.lv/LETA

Par Latvijas Kērlinga federācijas (LKA) prezidentu ievēlēts ilggadējais Latvijas vīriešu izlases spēlētājs Ritvars Gulbis, informē LKA.

Jaunievēlētais prezidents Gulbis startējis Latvijas čempionātā kērlingā kopš 2003.gada un kļuvis par 12 kārtēju Latvijas čempionu vīriešu komandu konkurencē, kā arī divas reizes uzvarējis jaukto pāru Latvijas meistarsacīkstēs un trīs reizes izcīnījis čempiontitulu kā sieviešu komandas treneris.

Savukārt Latvijas izlases rindās Gulbis piedalījis 13 Eiropas čempionātos, divās pasaules meistarsacīkstēs jauktajiem pāriem, bet kā treneris vadījis sieviešu izlasi Eiropas čempionātos un olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīros, bet jaukto pāru izlasei palīdzējis pasaules čempionātā.

Gulbis nākamos četrus gadus LKA valdē strādās kopā ar valdes locekļiem Arti Zenteli, Raimondu Vaivodu, Aivaru Avotiņu un Ojāru Briedi.

"Pēdējos gados asociācija ir darbojusies sekmīgi un mans primārais mērķis ir tikai veicināt labo lietu tālāku ritējumu. Tā kā Latvijas kērlinga apritē esmu jau 20 gadus, tad man nav ilūziju par notiekošajiem procesiem līdz ar to mērķu un vēlmju saraksts ir reālistisks," teica Gulbis.

"Kā svarīgākās prioritātes būtu jauno spēlētāju piesaiste, nacionālo izlašu sekmīgi starti un ļoti nepieciešamas ir vēl ledus treniņu iespējas. Skaidrs, ka viss ir ļoti atkarīgs no finanšu iespējām, tāpēc jautājuma svarīgums pat nav lieki apspriežams," viņš turpināja.

Iepriekšējos četrus gadus LKA prezidents bija Mārtiņš Trukšāns. 

Tēmas