foto: AFP/Scanpix
VIDEO: latviešu futbola tiesnesis soda Ronaldo ar dzelteno kartīti
Krištianu Ronaldo (centrā) un latviešu futbola tiesnesis Andris Treimanis (no labās).
Futbols
2023. gada 14. marts, 21:05

VIDEO: latviešu futbola tiesnesis soda Ronaldo ar dzelteno kartīti

Jauns.lv

Pasaulslavenais portugāļu futbola uzbrucējs Krištians Ronaldo, Saūda Arābijas Karaļa kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēlē starp viņa pārstāvēto "Al-Nassr" un "Abha" vienībām, izpelnījās dzelteno kartīti. Zīmīgi, ka dzelteno kartīti viņš saņēma no latviešu futbola tiesneša Andra Treimaņa.

Ronaldo dzelteno kartīti izpelnījās par nesportisku uzvedību – nespēju savaldīt dusmas. Pirmā puslaika beigās Ronaldo ar saviem komandas biedriem devās ātrajā uzbrukumā, taču latviešu tiesnešu brigāde -  galvenais tiesnesis Andris Treimanis un asistenti Haralds Gudermanis un Alekseju Spasennikovs uzbrukumu apturēja.

Ronaldo nespēja savaldīt dusmas un karstasinīgi trieca bumbu tribīņu virzienā, par ko saņēma adekvātu sodu no spēles galvenā tiesneša  - Andra Treimaņa.

Latvijas tiesneši pēc Latvijas un Saudu Arābijas futbola federāciju savstarpējās vienošanās devās uz šīs valsts čempionātu, kur viņiem bija iespēja tiesāt spēli starp Ronaldo pārstāvēto "Al-Nassr" un "Abha".

Rijādas “Four Seasons” viesnīca, kurā mitinās Krištianu Ronaldu ar ģimeni

Viens no pasaulē slavenākajiem sportistiem portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu pagājušā gada nogalē noslēdza līgumu ar Saūda Arābijas klubu “Al Nassr”, ...

gallery icon