Gildžess-Aleksandrs un Vaits saņem NBA nedēļas labāko spēlētāju balvas
foto: Getty Images via AFP/Scanpix
Bostonas "Celtics" basketbolists Deriks Vaits.
Basketbols
2023. gada 13. februārī, 23:16

Gildžess-Aleksandrs un Vaits saņem NBA nedēļas labāko spēlētāju balvas

Jauns.lv/LETA

Oklahomasitijas "Thunder" aizsargs Šejs Gildžess-Aleksandrs un Bostonas "Celtics" basketbolists Deriks Vaits pirmdien tika atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs, vēsta turnīra rīkotāji.

Gildžess-Aleksandrs un Vaits saņem NBA nedēļas lab...

Žilžess-Aleksandrs pagājušajā nedēļā trīs mačos vidēji izcēlās ar 31,3 punktiem, realizējot 57,1% metienu, un 6,3 rezultatīvām piespēlēm un palīdzēja "Thunder" izcīnīt divas uzvaras.

Savukārt ar Vaitu ierindā "Celtics" nedēļas laikā tika pie četriem panākumiem tikpat mačos, Bostonas vienības spēlētājam četrās spēlēs caurmērā gūstot 24,5 punktus, sakrājot 7,5 rezultatīvas piespēles un izcīnot 4,8 atlēkušās bumbas.

Rietumos starp labākajiem bija arī Deandrē Eitons (Fīniksas "Suns"), Deārons Fokss (Sakramento "Kings"), Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets") un Dža Morants (Memfisas "Grizzlies").

Austrumu konferencē uz balvu pretendēja arī Džerets Alens (Klīvlendas "Cavaliers"), Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Džimijs Batlers, Tailers Herro (abi - Maiami "Heat"), Žoels Embīds, Džeimss Hārdens (abi - Filadelfijas "76ers") un Trejs Jangs (Atlantas "Hawks").