foto: Paula Čurkste/LETA
Juris Savickis apstiprina, ka ir sveiks un vesels
Juris Savickis portālam Jauns.lv apstiprināja, ka ir sveiks un vesels.
Sporta zvaigznes
2022. gada 8. decembris, 11:17

Juris Savickis apstiprina, ka ir sveiks un vesels

Jauns.lv

Ceturtdienas rītā medijiem e-pastā tika izsūtītas satraucošas ziņas, ka mūžībā devies gāzes kompānijas "ITERA Latvija" ilggadējais valdes priekšsēdētājs un pazīstamais sporta funkcionārs Juris Savickis. Taču šis, it kā uzņēmuma "ITERA Latvija" vārdā, izsūtītais paziņojums izrādījās pavisam melīgs.

Portāls Jauns.lv personiski sazinājās ar Juri Savicki, kurš apstiprināja, ka ir sveiks un vesels, kā arī tikko ieradies birojā. 

Jautāts, vai viņam ir nojausma, kurš varētu būt viltus e-pasta sūtītājs, Savickis atklāja, ka viņam neesot ne jausmas. Tāpat Savicka kungs portālam Jauns.lv pavēstīja, ka nekad iepriekš šādā viltus ziņu epopejā nav ticis ierauts.

Melīgā paziņojuma izplatītāji iepriekš bija krietni pacentušies, izveidojot pat e-pasta adresi ar uzņēmuma nosaukumu, - itera.latvija@gmail.com. Tāpat viltus vēstījuma sūtītāji bija sagatavojuši izsmeļošu un diezgan lirisku vēstījumu par pazīstamā uzņēmēja un sporta funkcionāra dzīves gājumu. 

Juris Savickis ir ilggadējais "ITERA Latvija" valdes priekšsēdētājs, akciju sabiedrības "Latvijas gāze" padomes loceklis, tāpat iepriekš vadījis Latvijas Tenisa federāciju, kā arī bijis Latvijas kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs.

Jauns.lv dziļi atvainojas Jurim Savickim, viņa tuviniekiem, draugiem, kā arī ikvienam savam lasītājam par šo pārpratumu.