foto: SplashNews.com/ Vida Press
Daiļa meksikāniete cenšas glābt Mesi no savu tautiešu atriebības
Sjūzija Korteza, skaistumkonkursa Ms. BumBum uzvarētāja, ar savu fotosesiju cer mazināt savu tautiešu dusmas.
Sporta zvaigznes
2022. gada 3. decembris, 10:39

Daiļa meksikāniete cenšas glābt Mesi no savu tautiešu atriebības

Jauns.lv

Futbolistu fani ir gatavi darīt daudz savu elku labā. Tāda arī ir Meksikāņu skaistule Sjūzija Korteza, kas ar savu daili grib glābt Lionelu Mesi no savu tautiešu dusmām.

Futbols - tās ir kaislības, un, ja vēl tiek aizskārtas dienvidnieku patriotiskās jūtas – tas ir skandāls. Domājams, tam varētu piekrist Argentīnas futbola izlases līders Lionels Mesi, kuram izdevās iekulties ķezā. Proti, pēc Argentīnas-Meksikas spēles apmainījās ar krekliem un pie viena tika arī Mesi. Kādā video fragmentā redzams, kā Mesi ģērbtuvē sākumā ar kāju pasper uz grīdas nomestu Meksikas izlases kreklu, bet pēc tam, novelkot savu futbolzābaku, tam arī uzkāpj virsū. Iespējams, ka Mesi rīcībai nebija nekādu ļaunu nodomu, tomēr daudziem meksikāņiem radāss cits viedoklis. Tostarp arī Meksikāņu boksa zvaigznei Saulam "Kanelo" Alavaresam, kas publiski pauda niknumu par redzēto. “"Lai viņš labāk lūdz Dievu, ka es viņu nesatieku!!" Alavaress piebilda citā tvītā, “vai redzējāt, kā Mesi ar mūsu kreklu un karogu tīra grīdu???" 

Lai mēģinātu nomierināt satracinātos tautiešus, Mesi palīgā nolēmusi nākt meksikāniete Sjūzija Korteza, kas pēc tautības ir meksikāniete un, kā atzīst pati, liela Mesi fane. Ak jā, vēl viņa ir divkārtēja skaistumkonkursa Ms. BumBum uzvarētāja. Kas ir šī skaistumkonkursa būtība?

Tajā tiek vērtētas dalībnieču pēcpuses. Glābjot mesi reputāciju, Korteza nolēma piedalīties foto sesijā, kurā viņa sev pie gurniem bija piesējusi Argentīnas un Meksikas karogus. Acīmredzot paužot, ka Meksikas patrioti ir pārpratuši Mesi rīcību un abām valstīm un tautām jābūt draudzīgām!

Jācer, ka Kortezas plāns nostrādās un Mesi uzvārds nekļūs par lamuvārdu Meksikā.