Mārim Verpakovskim veltītās grāmatas atvēršanas pasākums

29. novembrī aizvadīti grāmatas par visu laiku izcilāko spēlētāju Māri Verpakovski atvēršanas svētki. Pasākumā pulcējās sportisa draugi, bijušie cīņu biedri ...

gallery icon
98
Sporta zvaigznes
2022. gada 30. novembris, 15:58

FOTO: Mārim Verpakovskim veltītās grāmatas atvēršanas pasākumā pulcējas draugi, bijušie cīņu biedri un ģimene

Jauns.lv

29. novembrī svinīgi atvērta grāmata par visu laiku izcilāko Latvijas futbolistu Māri Verpakovski. Pasākumā pulcējās sportista draugi, bijušie cīņu biedri un ģimene.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Biogrāfiskās grāmatas "Manas [ie]spējas - Māris Verpakovskis" autore ir Linda Apse, kura iepriekš uzrakstījusi arī biogrāfisko grāmatu, kas veltīta pavāram Mārtiņam Rītiņam - "De Profundis - Mārtiņš Rītiņš". Grāmata par futbolistu tapusi sērijas "Vincent" ietvaros, kuras mērķis ir apkopot ievērojamu Latvijas cilvēku dzīvesstāstus.

"Saprotu, ka šīs grāmatas tapšana man pašam ir likusi aizdomāties par savas dzīves ritējumu un iespējām, kuras man tikušas un vēl joprojām tiek sniegtas," rakstīja Verpakovskis. "Es ļoti gribētu, lai šī grāmata lasītājam palīdz aizdomāties, iedziļināties sevī, nodefinēt lietas, procesus likumsakarības, un arī iespējas, ko katram sniedz viņa paša dzīve, skatoties caur šo manas dzīves stāsta prizmu."

Bijušais futbolists iepriekš savā "Instagram" norādīja, ka jau ilgu laiku nevarējis saņemties biogrāfiskās grāmatas tapšanai, kā iemeslus minot nevēlēšanos pēc liekas publicitātes.

Savas karjeras laikā viņš pārstāvējis Ukrainas, Spānijas, Horvātijas, Grieķijas un Azerbaidžānas klubus, bet Latvijas izlases rindās aizvadīja 104 mačus, kuros izcēlās ar 29 vārtiem, palīdzot arī valstsvienībai nodrošināt vietu 2004.gada Eiropas čempionātā.

Sesku, Kisielu un Verpakovsku draudzīgā fotosesija

2015. gada 7. novembrī koncertzāles „Lielais dzintars” atklāšanā Liepājas mēru Uldi Sesku sveic gan bijušais znots Māris Verpakovskis, gan tagadējais ...

gallery icon
9