foto: AP/Scanpix
Pagājušās sezonas komandas biedri Fokss un Halibērtons atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem NBA spēlētājiem
Deārona Foksa veiksmīgais sezonas sākums ļāvis Sakramento "Kings" komandai nedaudz negaidīti iekārtoties Rietumu konferences augšdaļā, turklāt ar pagaidām labāko uzbrukumu NBA.
Basketbols
2022. gada 22. novembris, 11:16

Pagājušās sezonas komandas biedri Fokss un Halibērtons atzīti par aizvadītās nedēļas labākajiem NBA spēlētājiem

Jauns.lv/LETA

Sakramento "Kings" aizsargs De'Ārons Fokss un Indiānas "Pacers" aizsargs Tairīss Halibērtons atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs.

Fokss trīs mačos vidēji guva 25,0 punktus, atdeva 8,0 rezultatīvas piespēles un realizēja 60,0% metienu no spēles, kamēr "Kings" komanda svinēja trīs uzvaras.

Savukārt Halibērtons trīs spēlēs caurmērā guva 21,0 punktu, atdeva 11,0 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,0 bumbas zem groziem, bet "Pacers" uzvarēja visos trīs šajos mačos.

Interesanti, ka pagājušo sezonu abi aizsargi iesāka "Kings" komandā, bet vēlāk Halibērtons tika aizmainīts.

Rietumos uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Devins Bukers (Fīniksas "Suns"), Stefens Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Entonijs Deiviss (Losandželosas "Lakers"), Entonijs Edvards (Minesotas "Timerwolves") un Šejs Gildžess-Aleksandrs (Oklahomasitijas "Thunder"). Savukārt Austrumu konferencē starp labākajiem bija arī Bredlijs Bīls (Vašingtonas "Wizards"), Deriuss Gārlends (Klīvlendas "Cavaliers"), Mailss Tērners (Indiānas "Pacers") un Francs Vāgners (Orlando "Magic").