foto: AP/Scanpix
Spāņu futbola leģenda Kasiljass izdzēš ļoti intīmu tvītu, norādot, ka "konts uzlauzts"
Ikers Kasiljass 2019. gadā
Sporta zvaigznes
2022. gada 9. oktobris, 18:49

Spāņu futbola leģenda Kasiljass izdzēš ļoti intīmu tvītu, norādot, ka "konts uzlauzts"

Jauns.lv

Bijušais Madrides "Real" un Spānijas futbola izlases vārtsargs Ikers Kasiljass (41) izdzēsis tvītu, kurā teikts, ka viņš ir gejs, norādot, ka viņa "Twitter" konts ticis uzlauzts.

Kasiljass spāņu valodā tvītoja: "Es ceru, ka jūs mani respektēsiet: es esmu gejs." Savukārt Kasiljasa bijušais komandas biedrs Karloss Pujols pie ieraksta atbildēja: "Ir pienācis laiks atklāt mūsu stāstu."

Ieraksts Kasiljasa profilā bija redzams ilgāk nekā stundu.

Kasiljass vēlāk tviterī ierakstījis: "Uzlauzts konts. Par laimi tagad viss kārtībā. Atvainojos visiem maniem sekotājiem. Protams, vēl vairāk atvainojos LGBT kopienai."

Zināms, ka Kasiljass pagājušā gada martā izšķīries no savas sievas Sāras Karbonero. Viņiem ir divi bērni.

Pirms Kasiljasa sākotnējā tvīta izdzēšanas savu sašutumu par Spānijas futbolistiem paudis Adelaidas "United" spēlētājs Džošs Kavallo, kurš par savu seksuālo orientāciju publiski paziņojis pagājušā gada oktobrī. "Jokošanās un ņirgāšanās par "iznākšanu no skapja" futbolā rada vilšanos," tviterī ierakstīja Kavallo. "Tas ir grūts ceļš, kas jāiziet jebkuram LGBTQ+ pārstāvim. Redzēt, kā mani elki un leģendas izsmej manu kopienu, ir vairāk nekā necienīgi."

Zināms, ka Kasiljass profesionālo futbolista karjeru beidzis 2020. gadā, pēc tam, kad 2019. gada aprīlī treniņa laikā piedzīvoja sirdstrieku. Madrides "Real" komandas sastāvā viņš pavadījis 16 gadu, aizvadot 725 spēles.

Vēlāk viņš pievienojies kluba treneru korpusam.