Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Krištopānam divi vārti un divi noraidījumi uzvarā Čempionu līgas mačā
foto: Victor Joly/DPPI / ipa-agency.ne/ Vida Press
Dainis Kristopāns.
Citi sporta veidi

Krištopānam divi vārti un divi noraidījumi uzvarā Čempionu līgas mačā

Jauns.lv/LETA

Latvijas handbolista Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" (PSG) trešdien Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas sacensības Parīzē turpināja ar uzvaru.

Krištopānam divi vārti un divi noraidījumi uzvarā ...

PSG savā laukumā ar rezultātu 37:33 (18:16) uzvarēja "Wisla" no Polijas.

Krištopāns guva divus vārtus, esot precīzam abos metienos. 26. minūtē viņš tika pie divu minūšu noraidījuma, kura laikā pretinieki guva vienus vārtus, un īsi pēc tam Latvijas handbolists vēlreiz tika noraidīts uz divām minūtēm.

Parīzes komandas labā Kamils Sipšaks guva deviņus vārtus, kamēr vēl septiņus pievienoja Nikola Karabatičs.

Polijas vienībā ar astoņiem precīziem metieniem izcēlās Sergejs Marks Kosorotovs.

Vēl A grupā bez Parīzes un Polijas komandām cīnās arī Ungārijas komanda Vespremas "Telekom", Vācijas "Magdeburg", Gudmes GOG no Dānijas, Portugāles "Porto", Bukarestes "Dinamo", Plockas un Horvātijas "Zagreb".

Čempionu līgā 16 komandas sadalītas divās grupās pa astoņām katrā, komandām aizvadot divu apļu turnīru. Grupu pirmo divu vietu ieguvējas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet trešās līdz sestās pozīcijas ieguvējas spēkosies astotdaļfinālā.

Krištopāns ar PSG iepriekšējā sezonā Čempionu līgā tika līdz ceturtdaļfinālam, bet par uzvarētāju kļuva "Barcelona", kas pēcspēles metienos pieveica Polijas klubu Kelces "Vive".