foto: LETA
Skonto stadiona apkārtnē tiks ierobežota vai slēgta satiksme
Olimpiskais "Skonto" stadions.
Futbols
2022. gada 15. septembris, 11:45

Skonto stadiona apkārtnē tiks ierobežota vai slēgta satiksme

Jauns.lv

Ceturtdien, 15. septembrī, UEFA Eiropas Konferenču līgas spēles laikā Skonto stadiona apkārtnē nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme, portālu Jauns.lv informē Rīgas dome.

Laika periodā no 15. septembra plkst. 20.00 līdz 16. septembra plkst. 00.30 transportlīdzekļu satiksme tiks ierobežota vai slēgta, izņemot operatīvo transportu un iedzīvotāju vai uzņēmumu, kuri atrodas minētajās ielās un ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma:

  • Hanzas ielā, posmā no Vesetas ielas līdz Skanstes ielai;
  • Emiļa Melngaiļa ielā, posmā no Antonijas ielas līdz Strēlnieku ielai.

Valsts policija  nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi minētajās vietās norādītajā laikā, kā arī nodrošinās ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību.

Valsts policija arī informē, ka ir sagatavojusi sabiedriskās kārtības nodrošināšanas plānu ceturtdien Rīgā gaidāmajam UEFA Konferences līgas mačam starp Latvijas čempioni futbolā RFS un Skotijas klubu Edinburgas "Hearts", uz ko ieradīsies vairāk nekā 1000 pretinieku vienības līdzjutēju.

Jau ziņots, ka mačs ceturtdien "Skonto" stadionā sāksies plkst.22.

Edinburgas komanda pēdējo reizi grupu turnīrā spēlēja pirms 18 gadiem, tāpēc ažiotāža no "Hearts" līdzjutējiem par izbraukuma spēli Latvijā bijusi milzīga. Kopā RFS viesu faniem ļāva organizēti iegādāties 1000 biļetes, kuras visas tika ātri izpirktas. 

"Hearts" fani ieņems ierastās viesu vietas "Skonto" stadiona U un V sektoros ar ieeju no Hanzas ielas, kā arī blakus esošajos T un S sektoros.