foto: Edija Pālens/LETA
"Agresora valstī nespēlēšu!" Indrašis pārtrauc klusēšanu par pievienošanos Maskavas "Spartak"
Miks Indrašis.
Hokejs
2022. gada 5. jūlijs, 10:05

"Agresora valstī nespēlēšu!" Indrašis pārtrauc klusēšanu par pievienošanos Maskavas "Spartak"

Jauns.lv

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Miks Indrašis paziņojis, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" publiskotā informācija par viņa pievienošanos šim klubam nav patiesa.

Pēdējo nedēļu Latvijas hokeja līdzjutējus sašūmēja ziņa, ka Indrašis pievienosies okupantu valsts klubam "Spartak". Šo ziņu bija izplatījis pats klubs, bet Latvijas hokejists līdz šim to nebija komentējis. 

Šorīt sportists savā "Instagram" profilā publicēja paziņojumu, ka viņam līgums nav parakstīts ar "Spartak", bet gan ar kādu citu komandu, neminot kādu.

""Spartak" ir neapmierināts par manu atteikšanos spēlēt Krievijā, tādēļ šāda rīcība no viņu puses!" skaidro Indrašis.

"Es nosodu Krievijas karu Ukrainā! Agresora valstī nespēlēšu! Esmu Latvijas patriots un savu attieksmi pret savu valsti vienmēr esmu paudis laukumā, velkot izlases kreklu deviņos Pasaules čempionātos pēc kārtas!" uzsvēra sportists.

Maskavas "Spartak" ziņu par Indraša pievienošanos izplatīja pagājušajā trešdienā.  Kamēr pats sportists to nebija publiski komentējis, soctīklos viņam tika veltīti daudzi skarbi vārdi. 

"Redzēju, ka šajā dienās daudzi raksta, ka "šajā situācijā var redzēt manu īsto nostāju", to pašu gribu teikt par visiem inteliģentajiem cilvēkiem, kas pauda savu neadekvāto un nepatīkamo viedokli manā virzienā balstoties uz neapstiprināto informāciju medijos un sociālajos tīklos un pieņemot, ka tā ir vienīgā patiesā informācija."