foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Traģēdija basketbolista Miglinieka un bijušā mēra Ārgaļa ģimenē
Andris Ārgalis ar mazdēlu Leonardu Miglinieku, 2018. gadā ierodoties uz Aināra Šlesera 48. dzimšanas dienas svinībām viesnīcā "Hotel Roma".
Sporta zvaigznes
2022. gada 16. maijs, 13:01

Traģēdija basketbolista Miglinieka un bijušā mēra Ārgaļa ģimenē

Jauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē viņsaulē pāragri devies bijušā Rīgas domes priekšsēdētāja Andra Ārgaļa mazdēls, basketbola trenera Raimonda Miglinieka dēls Leonards Miglinieks.

Leonards ir Ārgaļa meitas Kristas un bijušā Latvijas izlases baskebolista, tagad trenera Raimonda Miglinieka dēls. Sekojis tēva pēdās, trenējies basketbolā, taču nopietnu karjeru neizveidoja.

Par to, ka Leonards aizgājis viņsaulē, liecina gan portāla Jauns.lv rīcībā esošā informācija, gan vairāki ieraksti un komentāri sociālajos tīklos.

Tā, piemēram, šāds ir Raimonda Miglinieka bijušā komandas biedra Latvijas izlasē Kaspara Kambalas ieraksts sociālās saziņas tīklā "Facebook":

Pēc sociālajos tīklos pieejamās informācijas, Leonards Miglinieks bijis īpašnieks uzņēmumam "Decowood Latvia", kas veido interjera dizaina elementus no koka.

foto: Ekrānuzņēmums
Leonarda draudzenes Esteres "Instagram" īsajos stāstiņos lūkojama šāda foto ar parakstu: "Vismaz daļiņa no tevis vienmēr blakus."

Leonardam bijusi arī aktīva sabiedriskā dzīve - to var spriest pēc viņa ierakstiem "Instagram". Redzami gan glauni auto, gan eksotiski ceļojumi un atpūta ar mīļoto meiteni Esteri.

Jauns.lv izsaka līdzjūtību Leonarda Miglinieka vecākiem, radiem, un tuviniekiem.