foto: EPA/Scanpix
Mančestras "United" zvaigzne saņem vēsti, ka viņa mājās ievietots spridzeklis
Mančestras "United" un Anglijas futbola izlases aizsargs Herijs Magvairs.
Futbols
2022. gada 22. aprīlis, 16:33

Mančestras "United" zvaigzne saņem vēsti, ka viņa mājās ievietots spridzeklis

Jauns.lv / LETA

Mančestras "United" un Anglijas futbola izlases aizsargs Herijs Magvairs saņēmis draudus par mājās ievietotu spridzekli un Češīras policija pārbaudījusi viņa mītni, vēsta BBC.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Magvairs, kurš dzīvo kopā ar sievu un diviem bērniem, draudus uztvēris nopietni.

"Pēdējo 24 stundu laikā Herijs ir saņēmis draudus. Ģimenes un tai apkārtējo drošība ir Herija galvenā prioritāte. Viņš turpināsies trenēties kā ierasts un sīkākus komentārus nesniegs," paziņojumā teica Magvaira pārstāvis.

Pārstāvis arī piebilda, ka policija lietu izmeklē. Draudus izteikušās personas identitāte ir zināma, taču veids, kādā draudi tika veikti, netiek atklāts.

"Trešdien, 20.aprīlī, Češīras policija tika izsaukta sakarā ar draudiem par spridzināšanu adresē Vilmslovas apgabalā. Netika veikta evakuācija, taču drošības nolūkos 21.aprīlī pēcpusdienā tika veikta pārbaude šajā adresē, pārmeklējot dārzus un tuvāko apkārtni," ziņoja policija.

Magvairs pēdējā laikā ir saņēmis kritiku par savu sniegumu "United" komandā. 80 miljonus Lielbritānijas mārciņu vērtais aizsargs ticis kritizēts par slikto sportisko formu, lai gan viņš pats sevi aizstāvēja, norādot uz to, ka komandas iepriekšējais treneris Ūle Gunnars Sulšērs un tagadējais pagaidu treneris Ralfs Rangniks uzticējušies futbolistam.