1dienas
19stundas
26minūtes
27sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Lesbiešu basketbola intrigas. 28 dienu ilga laulība un mātes cerības
Britnija Grainere un Glorija Džonsone policijas iecirknī pēc ģimenes ķildas.
Basketbols

Lesbiešu basketbola intrigas. 28 dienu ilga laulība un mātes cerības

Jauns.lv

28 dienas pēc kāzām divas WNBA basketbolistes Britnija Grainere un Glorija Džonsone nolēmušas šķirt savu laulību, jo otrā no dāmām pēkšņi publiski paziņojusi, ka ir stāvoklī, viņas partnere - viena no lielākajām sieviešu basketbola zvaigznēm par to bijusi ļoti pārsteigta.

Lesbiešu basketbola intrigas. 28 dienu ilga laulīb...

ASV medijus aizvadītajā nedēļā pārsteidza ziņa, ka pirmais laulātais lesbiešu pāris ASV profesionālajā sportā ir nolēmis šķirt savu laulību vien 28 dienas pēc kāzām. Iemesls ir neuzticība, turklāt ar pretējo dzimumu.

Emocijas nedaudz ir norimušas, un Džonsone paziņojusi, ka neplāno veikt abortu: “Esmu 100% pārliecināta, ka audzināšu savu nedzimušo bērnu. Tas notiks ar vai bez Britnijas Graineres līdzdalības!”

Vairāki avoti autoritatīvajam ASV slavenību medijam TMZ atklājuši, ka Glorija mīlot bērnus un vēloties veidot ģimeni, kam ir nozīmīga loma viņas dzīvē. Viņai pat neesot bijušas pārdomas, vai bērns ir jādzemdē. Tas esot bijis viennozīmīgs lēmums.

Graineres un Džonsones attiecības allaž ir bijušas ļoti impulsīvas. Šī gada aprīlī abu spēlētāju mājās izcēlās pamatīga ķilda. Abas pēcāk tika aizturētas un uz aizdomas pamata apsūdzētas vardarbīgā rīcībā. Vēlāk abas basketbolistes par savu incidentu saņēma ilgāko diskvalifikāciju WNBA vēsturē – 7 spēles. Tomēr šīs konflikts netraucēja pēc ilgstošas kopdzīves šī gada maijā abām dāmā arī apprecēties.

Grainere tiek šobrīd uzskatīta par labāko centra spēlētāju sieviešu basketbolā un pagājušajā sezonā viņa kopā ar latvieti Aneti Jēkabsoni-Žogotu izcīnīja WNBA čempiontitulu.


Kasjauns.lv / Foto: Reuters