VIDEO: pasaulslavens komiķis sajūsmā par kamaniņu braukšanu un rada tai dziesmu
foto: ekrānuzņēmums no video
Džimijs Falons uz Džimija Falona divnieku kamaniņās.
Sporta zvaigznes

VIDEO: pasaulslavens komiķis sajūsmā par kamaniņu braukšanu un rada tai dziesmu

Jauns.lv

Populārā televīzijas raidījuma “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” vadītājs Džimijs Falons sociālajos tīklos publicējis video, kurā īpaši izceļ kādu mums pavisam ierastu sporta veidu, ko Latvijas sporta līdzjutēji īpaši gaida arī Pekinas olimpiskajās spēlēs.

VIDEO: pasaulslavens komiķis sajūsmā par kamaniņu ...

Humoristiskā raidījuma vadītājs savā priekšnesumā vēlas, lai pasaule pievērstu īpašu uzmanību tiešai šai kamaniņu braukšanas disciplīnai. Falons savā dziesmā norāda, ka divnieku kamaniņu braukšana ir pāri visam olimpiskajās spēlēs redzētajam un tas nav nekāds joks. Divi vīri tērpti apspīlētos kostīmos, guļot otram virsū, vienās kamanās cenšas izdzīvot – tā komiķis raksturo šīs disciplīnas specifiku.

Kamaniņu braukšanas divnieku sacensības Pekinas olimpiskajās spēlēs ar lielām cerībām gaida arī Latvijas sporta līdzjutēji, jo šī gada Pasaules kausa vicečempioni ir brāļi Juris un Andris Šici, tāpat sekmīgu sezonu aizvadījis arī mūsu jaunais pāris – Mārtiņš Bots un Roberts Plūme.

Kamaniņu sporta divnieku sacensības norisināsies trešdien, 9. februārī, no 14:20 un tām tiešraidē varēs sekot līdzi arī Latvijas Televīzijas 7. kanālā.