foto: Instagram
Nav testa - nebūs seksa? Nevēloties izlaist olimpiskās spēles, slavena sportiste pieņem galējus mērus
Citi sporta veidi
2022. gada 26. janvāris, 13:12

Nav testa - nebūs seksa? Nevēloties izlaist olimpiskās spēles, slavena sportiste pieņem galējus mērus

Jauns.lv

Norvēģijas olimpiskā čempione un pasaules čempione slēpošanā Terēze Juheuga, kura pirms Jaunā gada saderinājās ar savu līgavaini - pasaules čempionu akadēmiskajā airēšanā Nilsu Jākobu Hofu, uzstādījusi mīļotajam ultimātu.

Izcilā 33 gadus vecā sportiste, kura pirms došanās uz olimpiādi Pekinā nolēmusi paviesoties mājās, paziņoja, ka sekss būs vien tajā gadījumā, ja Nilam būs negatīvs Covid-19 tests, vēsta "tv2.no".

"Jā, es grasos iebraukt mājās un pavadīt nakti ar līgavaini. Viņš divreiz nodos testu, pirms es atbraukšu, tā kā mēs būsim drošībā," paziņojusi sportiste, kuras bagātības tiek lēstas sešu miljonu dolāru apmērā.

Ārvalstu mediji norādā, ka Terēzes lēmums uz vienu dienu aizlidot uz Norvēģiju ir egoistisks un tādējādi viņa pakļauj Covid-19 inficēšanās riskam ne tikai sevi, bet arī citus. 

Norvēģijas sportisti šobrīd atrodas Itālijā, lai drīzumā mērotu ceļu uz Pekinu.

Slaveno slēpotāju var saprast, jo viņa nevēlas izlaist otro olimpiādi pēc kārtas "sīkumu" dēļ. Uz spēlēm 2018. gadā Phjončhanā sportiste neaizbrauca lūpu balzāma dēļ, jo tas saturējis aizliegtu vielu.

Toreiz Terēzei piesprieda 18 mēnešus ilgu diskvalifikāciju un viņa olimpiskās spēles bija spiesta izlaist.