foto: Edijs Pālens/LETA
Rīgas "Dinamo" pagarina līgumus ar trim uzbrucējiem
Rīgas "Dinamo" šīs sezonas labākais vārtu guvējs Nikolajs Jeļisejevs.
Hokejs
2021. gada 28. decembris, 10:26

Rīgas "Dinamo" pagarina līgumus ar trim uzbrucējiem

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" pagarinājusi līgumus ar uzbrucējiem Rūdolfu Červeniju, Nikolaju Jeļisejevu un Arsēnu Hisamutdinovu, liecina informācija KHL mājaslapā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka līdz 2022./2023. gada sezonas beigām līgums pagarināts ar pieredzējušo aizsargu Kristapu Sotnieku.

27 gadus vecais Jeļisejevs ar 12 gūtiem vārtiem ir šīs sezonas "Dinamo" labākais vārtu guvējs. Kopumā viņš šosezon spēlējis 25 mačos, kuros guvis 12 vārtus un trīs reizes rezultatīvi piespēlējis, kā arī sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -1.

32 gadus vecais čehu uzbrucējs Červenijs KHL aizvada otro sezonu. 2018/.2019.gada sezonā čehs pārstāvēja Bratislavas "Slovan" komandu, kuras rindās 57 spēlēs guva 11 vārtus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles. Šosezon "Dinamo" rindās viņš aizvadījis 28 mačus, kuros guvis septiņus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles. Viņā lietderības koeficients ir -3.

Savukārt 23 gadus vecais Krievijas uzbrucējs Hisamutdinovs "Dinamo" pievienojās tikai pirms desmit dienām un pagaidām divās aizvadītajās spēlēs pie rezultativitātes punktiem nav ticis. Vidēji mačā viņš laukumā bijis 11 minūtes un 12 sekundes, tiekot pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Līgumi ar visiem trim uzbrucējiem pagarināti līdz 2023. gada 30. aprīlim.